Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Szerintem álmomban is pónit fogok rajzolni! :)
Nincs valami fájdalomcsillapítód, amit szedhetnél? Vagy ez bugyuta kérdés részemről?
Szia Viki! Mitzujs veled?
LÁnyok nekem rakjatok képet a farsangról! Mert nagyon kíváncsi vagyok a törpékre!
Na megyek altatni, de mindjárt visszajövök!
Hali lányok!
A fiúk fürdenek gyorsan idejöttem!
Borzasztóan... :(
Na jól van akkor, ügyes!:)
Szia Niki! Jó hogy jöttél! :)
Nálunk sajna egyszerre lesz a farsang , úgyhogy apával kétfele megyünk. Ófinak megvan a jelmeze, ördög lesz! :)
Dodó szerintem póni, de még nem beszéltük meg, hogy mit gondolt ki.
Sziasztok!
Tegnap este elment az áram,és ma délután kettő körül jött vissza,azért nem tudtam jönni Hozzátok!:(
Nagyon sok hó esett,de már olvad is!
Remélem mindenki jól van!?
borbelya,kérdezted mik lesznek a gyerek a farsangon!Most szombaton a suliban lesz,Bálinték a grease utolsó betétdalára táncolnak,Zsófiék "Bazi nagy válás" című paródiát adnak elő(a tavalyi "Bazi nagy lagzi" után),Luca pillangó lesz!
Az oviban 20.án lesz,ott Luca Harisnyás Pippinek öltözik!Majd készítek képeket,és felteszem!
Most mennem is kell,mert vacsorát készítek a gyerekeknek!
Holnap valamikor jövök(ha nem lesz megint áramszünet)!
Szép estét,jó éjszakát kívánok!
Akkor csak a kezetek és a szátok mozgott! :DDD
Kell is a lazítás néha!
Meg! :DDD Gondolom unod magad! :(
Igen! Újra rajzoltuk! :)))) De sokkal szebb lett! :)))
Szia Ági! Jól vagy? Dolgoztatok kint, vagy nálatok esett?
Raktam fel tulipános képeket!
Na megkaptam:) Mentségemre legyen, hogy egésznap fekszek és ülök, nincs mi elfárasszon.
Én ma se csináltam semmit, sorozatokat meg filmeket nézek és fekszem egésznap.
Oh tulipánok! Imádom őket!
Az emlékkönyvben sikerült a "névcserét" megoldani?
Szia!!! Most letollak, mert láttam tegnap sokáig voltál! Dá-dá! Elporolom a fenekedet! tessék pihenni!!
Mi jól vagyunk! Takarítottam pakolásztam, vasaltam. Nagyon szép idő volt! Öröm volt dolgozni!
Dodó ma vitte a barátnőjének az emlékkönyvet! Nagy volt az öröm! Pónit rajzoltunk (az a közös kedvenc). :)
Most néztem kikeltek a tulipánok! Jó sok lesz! :) Olyan szépeket vettem! Majd rakok fel képet ha találok (tavaly tavaszit).
Veled mi történt ma?
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek! Hogy vagy Babu?