Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
szerencsére kuktában volt, igaz nem volt a kukta lezárva!
nincs itthon a férjem, mit gondoltok, mét játszódnak az egerek az asztalon?
de most jött a lányom, megkérdem eszünk-e, mert lyuk van már a hasamban..
Ajaj! Biztos kaptál volna, ha odaég :S
Még jó hogy észre vetted.
úgy belemerültem a fórumozásba,, majd ottfelejtettem a céklát, még épp egy kicsi víz volt rajta!
Mindhárman betegek?Hát szegény te nem írígyellek.
Akkor egy kicsit pihenni kell még!
Sok gyümölcs, és tea :)
csak nem az új virust kapták el?
szegény lányok...:((
most biztos sok gyümölcs kell, vitamin..
Képzeld a mult hét vasárnaptól betegek,szerdáig nagyon lázasak voltak,39,5 alá nem ment napokig,teljesen kész voltunk.Már jobban vannak nincs lázuk,viszont gyengék.
Az enyém is azért válaszolok ilyen nehezen.
A mienk is eléggé lassu most megint.Jajj rég nem voltam fent a fórumon,meg sehol.A lányaim betegek voltak.
szia !
vagyogatok!
csak irtóra lassu a net!
kivágom!
nem, bőven elég hogy a telón beszéltek!
Nálunk is sötét a szoba, ezért csak álom marad... :S
Ez klassz,csak az én szobám sötét a szomszéd háza leárnyékol.Szinte egész nap ég a villany,ezért választottam én csak aludni megyek be.
Nálatok is ez megy a vita mindig,sajnálom.
Én mindig is narancs, vagy bordó hálószobát szerettem volna. Inkább bordó.
Sötét piros falak, vörös szőnyeg és ágytakaró, és sötét bútorok :)
Fenyő színű a bútor,bordó ágytakaróm lesz,bambusz fotel kanapé,hozzá kerek asztalez meg van.Milyen legyen a fal?Ötlet?Olyan igazi nősis szobát akarok,ami háló de esetleg nappali is egyben.
a délelőtt megint zürős volt: a párom nekiállott az éjjelilámpát szerelni, vettem új körtét, jó drágán, mire felértem a fürdőszobai csapnak állt neki, ..akkor lementem csap garnituráért..
s persze a szokásos hiszti..
Délutánra lenyugodtam..
Sokan csak akkor jönnek rá, hogy hibát követtek el, ha már késő. De most csak ti számítottok!
Milyennek képzelted el a szobád? :)
Jól már ők is unták az örökös vitát.Nekünk jobb így.Nyugalom van itthon,csend.Bár hívogat kéri az újabb esélyt de késő.
Olvastam, hogy mi történt veled.
Remélem, rendbe jönnek a dolgok. Fiúk hogy viselték a külön válást?
Munkát. Kicsit sűrű volt a hét :)
Én jól vagy jobban vagyok.Mit kell kipihenni?Nem vagyok képben.
Szia!
Hogy vagy?
Itt pihen mellettem. Fárasztó napunk volt :)
Szia!Hogy hogy itt vagy ilyenkor este?Párod?
További ajánlott fórumok: