Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
jojjo is rég volt nem tudom Tilli miért döntött így.Biztos oka volt.
Biztos elfújta őket a nagy szél! :)))
Any volt múltkor! :) Niki sportol egy barátnőjével! Hajrá!!!!! Cameát nem tudom, jó rég volt. Jaj és tilli most egy darabig nem jön, törölte magát. Pihizik.
Ági! Látom mindjárt leszel! Beraktam a képet a naplóba. Az asszisztensem annyit mondot: "Egy csibi!"
Nem ismerem még ezt a gyógyszert.Ófika egy tündér.Mostanság elég kevesen vagyunk.Mi van a többiekkel hová tüntek el?
:DDDD Kockásra ültétek az ülőgumótokat?
Ófika elfeküdt a monitor előtt!
Torokfájásra (is) az echinacea cseppet szedem turbósított változatban, azaz 50 cseppet a 20 helyett. Már a torkom sem fáj! Hukk, és a kedvem is jobb! :))))
Ófika azt kérdezte, hogy: "Írsz a néniknek? :DDDD
Igen de szerintem furcsán néztek minket a cukrászdában annyit ültünk ott.:D)
Adél, köszi a segítséget!!! Mindjárt beállítom a vasalódeszka mögé!
Azt elhiszem!!!! Ittatok is közben valamit, hogy ne száradjon ki a torkotok? :))))
Megfáztam vacak a torkom.Ti jól vagytok?
Hahó! Semmi különös! Ófika jó későn feküdt le, de aludt szépen és nem köhögött. Haladunk!!!
Veletek mi van? Feri otthon? Ábel alszik?
Hét órán keresztül csak mondtuk egymásnak.:D)
Szia Adél, szia Babu! Mizujs nálatok?
Hú! Akkor volt mit megbeszélnetek!!! :)
Vagy előtte egy intravénás kávé és olyan lesz az ember, mint a Duracel nyuszi. :)))
Tegnap dolgoztam,tegnapelőtt meg találkoztam egy volt osztálytársammal és elbeszélgettük szinte az egész napot 30 év maradt ki .
Nem, tényleg... nagyon hatékony... vagy a szemhéjra festett szem, de az ilyen oktatásokon meg ehhez hasonlókon nagyon tuti ;)
Most nem voltam két napig akkor majd visszaolvasok.
Szia Adél...
Na ez passz, sajna én is ritkán vagyok =(((
Sziasztok barátnők!Mi újság van?Történt valami míg nem voltam?
Akkor cellux, az se rossz... =DDD
Jól látom, lagzi lesz? =)
Jó reggelt/napot mindenkinek! Kinek melyik aktuális azt választja! ;)
Az már valami! És be is jelentkeztetek már? Város? Hogyhogy város? Nem ott tartjátok ahol laksz?
Szinte még sehogy :(
Csak az időpont és a város van meg :)
:DDD
Hogy állsz a szervezéssel? Olyan szép ruhát láttam valamelyik nap!!!
Most jutott eszembe, hogy ez még se lenne jó megoldás, mert nincs itthon gyufánk :S
Villanytűzhelyünk van :D
:DDD
Valami ilyesmi nekem is elkelne!
Lassan kell mennem német tanárhoz.
Lehet, furán fognak rámnézni az utcán, ha gyufával támasztom ki a szemeim :D :D
További ajánlott fórumok: