Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
De örölök neki! De komolyan, szerintem egy remek lehetőség!
És mivel foglalkozik a cég?
Húh, köszönöm! Remélem, édes :D
Most annyira fel vagyok dobodva! A szüleim visítottak a telefonba, mikor elmondtam nekik a hírt :D
Őszintén gratulálok, ez nagyon jól hangzik ;)
Ezt azért kapod, mert megérdemled:
Tudom, h nincs naplód, azért nem is kép, csak nyisd meg a linket =D
Megvan! Enyém az állás! Szerdán írjuk alá a szerződést. :D
Egy kis cég, a tulaj nagyon aranyos és segítőkész volt.
A meglevő ügyfelekkel kellene a kapcsolatot tartani, illetve újakat szerezni.
Ő csinálja most a megrendelt munkát, és kellene neki valaki, aki a kéréseket összegyűjti, letárgyalja stb.
Eddig a felesége csinálta, de ő nemrég szült, és most a kisbabájukkal szeretne otthon maradni. Azért is kellen javarészt a tulajnak a segítség, hogy több időt tudjon a családdal tölteni.
Egyelőre jutalékos rendszerben dolgoznék, de csak egyedül, így nem lesz "konkurenciám" a munkában, és úgy beszéltük meg, hogy július közepétől vagy augusztus elejétől bejelent nyolc órába :)
Addigra szeretnének egy kis irodát bérelni, és oda kellene majd bejárnom, addig meg otthonról tudom csak intézni a dolgokat.
Oks, küldöm ;)
Na mi volt tegnap? drukkoltam ám!!!!!
Sziasztok!
Én is kérek kávét, de egy jó nagy adagot! :)
Anya, drága anya...
Neked automatikusan postáztam egy hatalmas bögrével, mellette tejszínhab, tejszín, cukor, fahéj kis kedves fűszerszóróban, vagy kakaó, szóval téged a világért sem felejtettelek volna ki =)
Lehet már tudni, Noémiék mikor jönnek haza?
Jó reggelt mindenkinek =)
Én szokás szerint 4kor ébredtem... magamtól =((( szóval van kávé, ha kér vlki =)
Sziasztok!
Már mindenki alszik? :(
Én meg pont köztetek!
Debrecenben én még nem voltam, milyen város?
Letettem az ágyába! Olyan jót játszottunk ma!!
Képzeld kaptam ma egy Nagy barkácskönyv c. könyvet:)
Fúúú Viki, nagyon megkvíántam most!
Ma felkutattam a lakást, úúúgy ettem volna valamilyen csokit, de semmi nem volt itthon! Valakiiiiiii!! Szánjon meg lécci!!!