Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Az első verzió még csak hagyján,amikor "vér gyanánt" veszik le.De a másik az borzalmasan hangzik:(Az én fájdalomküszöbömmel érdekes lenne a dolog:(
De elismerésem a bátorságodért!
Nem rendszeresen, de járok. Régebben baj volt a hemoglobinommal, akkor kicsit hanyagoltam a dolgot. De most mér egy éve rendben van, ki is használom:)
Csontvelőnek két fajtája van, az egyik, amikor kapsz egy szurit, amitől a csontvelő több őssejtet termel és ezt vérrel veszik le, ugyanúgy, mint véradáskor. A másik a klasszikus altatásos csípőcsontszurkálós verzió. Fáj, meg szar, meg kórház... de ha megmenthetem valakinek az életét így? És egyébként sem biztos, hogy valaha is behívnak.
Szia!
Jársz te is vért adni?Feca is járt régen rendszeresen,de már vagy két éve nem volt:(
A csontvelő donor az milyen?Elég rémisztően hangzik:(
Jó reggelt!
Össznépi?Legyen:)Én már jelenleg a hatodiknál tartok,ami nem biztos hogy jó,de mindegy már:)
Jó reggelt!
Voltam vért adni (ingyen csokiiiiii) és jelentkeztem csontvelő donornak. Januárig gondolkozok az ügyön.
Kukurííííkúúúúú jó reggelt!
Kávék szétküldve:)
sziasztok!
szép délutánt és estét mindenkekinek!
Sziasztok!
Most jöttem meg a dokitól. tök ciki volt. Kinevettek, hogy miért oda mentem, és miért nem a nőgyógyászatra.
De ha egyszer ők írhatnak csak ki táppénzre???
Szia!
Semmi különös.
Borbelyáról tudok valamit? Kéne vele beszélnem.
Én reggel sírtam is, meg nevettem is.
Mondtam, ha választanom kellene mi legyen, nem tudnék.
Délután megyek orvoshoz, a főnök elzavart, mert szerinte nem nézek ki valami jól, és egyébként is, betegen ne jöjjek be dolgozni.
Örüljek?
Azért sztem 1 hét múlva csinálj még egyet.
Szia!
Pisiltél?
Sziasztok!
Még mindig nem vagyok jól.
Majd1 megfagyok, úgy fázom :(
Sziasztok!
Mi újság erre?
Most igen :)
Este babgulyás lesz a vacsi, azt csináltam gyorsan tegnap este :D