Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nem szeretek állandóan segítségért kuncsorogni. Egyébként meg szívesen vágok bele. Bár utána ami lesz takarítás az kicsit sem hoz lázba, de majd azon is túl leszünk.
Ebbe a szélbe? Bár kell nekik a friss levegő, de jobb azért valami védettebb helyen ilyenkor!
Nagyon sajnálom.Újra be kell feküdnöd?
Én is ezért mentem a dokihoz tegnap. Hátha valami jó hír. Erre az eddigieknél is rosszabb hírek. Én már tényleg nem értem ezt az egészet... :(
Olyan jó lenne már tőled azt hallani tök jól vagyok.Erre megint el szomorítasz minket.
Hát nem a legjobban, de legalább tudom miért nem... Épp most küldöm a Kardio Klinika Intenzív Osztályára az ekg eredményeimet. Jól 'elszórakozok' ezzel az itthoni géppel.
Te hogy vagy? Ábel?
Én sokszor egyedül voltam mindenre mégis sikerült.Nektek is sikerülni fog .És milyen jó érzés lesz nézni a munkátok eredményét majd.
Nálunk is muszály festeni, legalábbis a konyhát, fürdőt, wc-t mindenképpen tendbe kell tenni az idén.
Ha csak nem kötsz valamit a lábacskáira:-) De inkább tényleg maradjatok otthon. NAgyon könnyen át lehet fázni ebben az időben. Nagyon nem örülök annak sem, hogy Bencééket kiviszik szünetben az udvarra rohangálni:-(
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Szerintem is, bár a szüleink nyaggatnak, hogy miért nem hívunk festőt.... - mert spórolni szeretnénk!
A költözés nem ment valami gördülékenyen, kicsit megcsúsztunk egy-két munkával, de mindegy. Akkor is állandóan auzt hallgattuk, hogy milyen tatü lassan készül el minden. Feri igaz nem egy gyors féle szakember, de legalább precíz.
Amikor beköltöztünk szépen megcsinálta a festő, itt ott javítani kell, de szerintem sem nagy meló.
Majd amig fest Feri addig elleszek a gyerekkel, aztán meg fordítva!
Én most megyek, párom pár perc múlva hazaér :S
Sziasztok!
Ha csak simán festeni kell én magam csináltam eddig is.Már olyan jó festékeket lehet kapni csak fel kell kenni,Nem nagy kunszt (ha én is megtudom csinálni).
Mi tavaly csináltuk, idén kihagyjuk :)
Óóóó én nagyon megköszönöm, narancsos teát még nem kóstoltam!
Nagyon fúj a szél, most délelőtt le sem megyünk szerintem sétálni, elfújná a gyereket a szél!
Lassan készülünk a festésre, arra vállalkozunk idén hogy magunk kifestjük a lakást.
Küldöm a teákat mindenkinek! Kicsit átfáztam, amíg elvittem Bencét suliba, nagyon fúj itt a szél. Ráadásul egy anyuka is megállított, pont most volt feltétlenül fontos mondandója a számomra:-))
Okés, még jó hogy szóltál, akkor felezem az adagot! Megy lányok!:)
Csatlakozom =)
Hogy vagy ma?
Jó reggelt, sziasztok! Kértek egy forró teát? Narancsos...
Tegnap finom hidegtálat kaptunk apától, abból csipegettünk, maradt belőle, küldöm!
Valószínűleg sehol sem tartanánk :D
További ajánlott fórumok: