Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Helló,csak bekukk,és megyek Mazsolát etetni:)
Látom megint sütöttetek:)
Mindenki jól van?
Ha lesz időm délután jövök,Bazsi tiszta takony,nem tudom hogy alakul a napom:(
Pusszantás mindenkinek!
Csajok, én is megyek.
Együtt ebédelek párommal, majd onnan egyből megyek a dokihoz.
sziasztok!
itt nincs annyira hideg... másképp nem hallottam, hány fokot mondtak...
ha nem pucolják le a havat, hamarosan itt is jeges lesz..
na mentem öszzevágni a pityókát
Van. Itt is kb 5 centi.
Nagyon hideg van, az utak jegesek.
mikor lejáttunk akkor 5cm volt , de azóta havazott egy csómót..van eddig 10 cm..
ott van-e?
jól vagyok, csak egy kicsit olyan zaklatott állapotban, vagy tele energiával ki kell ma használjam...
lehet jót tesz a hóhullás , sa friss idő..
hm, az finom.
Én ma estére sütést terveztem. A főnököm ma még hazaküldött pihenni, szóval megérdemli. Egyébként is mindjárt karácsony, és akkor akarok bevinni valamit a munkatársaknak :)
jól vagyok amúgy, csak sok a dolgom...
de meglesz....
a főzés a sürgös , mert a fétrjem délutános , s ilyenkor 1órakor az sztalon kell legyen az ebéd..
de már fő a gulyásleves forma..
Szia!
Neked is!
Hogy vagy?
gratulálok!
ügyi vagy , tudtam én!
amúgy: szép napot mindenkinek!
Te versenyvizsgára nem gondoltál?
Állítólag most már az is alap lesz :(
Tudom, milyen érzés, mert én is sokáig kerestem munkát. Itt a lányok tudnának mesélni :(
A párom most versenyvizsgát szeretne csináltatni velem :)
Szeretném a doktorit is megcsinálni, csak 5 év után az az újabb 3 már soknak tűnik :D
Myrthill: Szerintem délután , este felé meg is kapod! :)
Én is hasonló végzettségű vagyok, gazdasági mérnök, kereskedelmi szakirányon és sehogy se tudok elhelyezkedni vele! :((
Szerintem doktorálj! Addig hátha rendeződik ez a pocsék helyzet és több szerencséd lesz az elhelyezkedésben!
Nálunk is olyan a család, de most hogy elköltöztem, el tudom itt rejteni, és csak karácsonykor viszem haza.
Úgy is nekem kell akkor főzni. Nálunk is minden elfogy pillanatok alatt, ezért is akarok kicsit előre dolgozni :D
Gazdasági agrármérnök, terület- és vidékfejlesztési szakirány. :)
A receptet megköszönném. Majd összerakom az enyémmel, hátha akkor puha is lesz, meg finom is :D
Myrthill: :)))
szerintem ez olyan, mint a mézeskalács, sokáig eláll! Hjajj hát amit mi Karácsonyra csinálunk, azt Karácsonykor csinálunk, mert mi ilyen "rosszétkű" család vagyunk... Nálunk semmi nem marad meg 3 napnál tovább! :DDDD
Myrthill: Hát akkor még inkább gratulálok! :)
Milyen szakon végeztél?
Szerintem ha van lehetőséged, doktorálj!A nyelvvizsgáktól se ijedj meg, nem akkora ördöngösség. Na jó, alaposan fel kell készülni rá, de akkor tényleg nem érhet meglepetés! A szóbelikkel általában nincs baj, az írásbelik azok amik rázósabbak. a TELC nyelvvizsgát ajánlom figyelmedbe!
A receptek ügyében Tesóm az illetékes, megkérdezem tőle, hogy merre találom és átdobom Neked privátba! De hogy őszinte legyek, nekem jobban ízlett a finom ízes "dobócsillag"!
A moszkauer tésztája tejszínes, vajas, édes, aszalt szilva és mazsola darabkákkal, mandulapehellyel. Ha kisül és meghűlik, egészen kemény, kekszes állagú lesz, tea mellé kiváló sütemény! :)
Államvizsga volt. Most már hivatalosan is vége....
Vagyis még nincs, mert az eredményeim alapján bekerülnék a doktori iskolába, csak nem tudom, belevágjak-e.
3 év, és két nyelvvizsga kellene. Nekem még egy sincs :S
A receptet el tudod küldeni? Az én mézeskalácsommal ölni lehetne. :D
A csillagok jók dobócsillagnak, olyan kemény lett :S
Az a krémes süti milyen? Nem ismerem...
Myrthill: Gratulálok! Van még valami hátra, vagy kész a féléved?
Miből vizsgáztál?
Hűűűű sütöttünk mézeskalácsot, de ez most más recept volt... Jó puha és pufi lett, de íze semmi...:S Így a rápingált cukormáz erejében bízunk! Sütöttünk még moszkauer kekszet, na az nagyon finom! A nyers tésztája egy ízletes krémnek is megfelelne, de sütve is isteni! Nővérem főzött ki még narancs lekvárt, és nagyjából ennyi:) Még én készülök pár bonbont összedobni, mert az előző adagot bár kanalazni kellett, de nagyon fincsi lett :99
Esett a hó?
Nálunk ezerrel süt a nap és iszonyú hideg van. Bár tegnap szállingózott egy kicsit, de semmi látványosság... Ahhoz képest, hogy hegyvidék lennénk vagy mi a fene...
Szia4
Milyen sütiket csináltatok?
Én most már jól vagyok. Levizsgáztam :D
Sziasztok!
Bocsánat, eltűntem egy picit, tegnap rengeteg dolgom volt! Szabin volt a Tesóm és neki segítettem karácsonyi ajándék sütiket sütni!
Mi újság veletek, hogy vagytok?
Köszönöm nektek!!! :)
Itt is esett a hó, és nagyon hideg van. Az utakat vékony jégpáncél borítja :(
Visszajöttem, mert ma nem kell dolgoznom menni, holnap pedig egész napos leállás lesz :)
Már csak egy napot megyek ebben az évben :D