Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Összement a kolbi? :DDD
A 16-os karikát lassan ide is kitehetik! :DDDD
Ági esküszöm nem én jártam felétek! Nem azért lett olyan pici!
Egyébként a nagynénémék nemrég tankoltak fel bennünket kolbival, sonkával és szalonnával. Olyan illatok vannak, mikor kinyitom a hűtő!
Tegnap mondtam a páromnak, hogy vasárnap már szalonnás rántottát eszek, ha beledöglök is!!!!
Virágföldet és tápoldatot kell vennem. Ami volt itthon föld, elpalántázgattam. A muskátlik meg várnak már tőlem mást is jó szón kívül:_))
Szívesen! :)
Indultam a suliba! Sziasztok! :)
Lányok, szívesen fogadok minden kedves felajánlást! :)
Sziastok! Jó reggelt!
Most folyt le egy adag bivaly erős kávé. Kér valaki?
Jó reggelt mindenkinek! Tea és bundáskenyér mehet reggelire? NA persze csak a nem algásodóknak:-))))
Na látom mindenki meglógott, megyünk akkor reggelizni.
Babu mi lesz ma a menüd?
Úúgy utálom az üzenetküldést, hogy egy csomót kell várni!
:))) Készültök a főzőversenyre?
Hááát passz, megnézem a bakopát, bár nem tudom, hogy kapok-e, aztán fűszernövényekhez magot, meg még majd meglátom.
Szia!!!Virágtápot nekem is kell vennem!Meg kolbászt,mert nagyon rövid a lett a két vége közötti távolság!
Miket veszel?
Nekem a legjobb virágtáp a Muskátlidoktor volt. Nem csak muskátlinál használtam, és az ára is nagyon jó.
Napsugaras szép napot kívánok!!
Ma tervezem, hogy megyek virágokat venni, de nem a piacra, a szombatot már nem szeretném megvárni.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Neked is....Jó munkát....-(((
Azután kellemes álmokat....:-)))))
Csajok én mentem még diplomát írni! :((((((
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek! :)
ÓÓÓ szegényke...:-(((
Nézeteltérése akadt egy osztálytársával?...-)))
eL NE KIABÁLJAM, NÁLUNK MINDEN RENDBEN VAN. lESZÁMÍTVA, HOGY A SULIBAN BENCE KAPŐOTT EGYET A FEJÉRE, A FÜLE MELLETT VAN EGY JÓKORA PUKLI:-(
Igen, az! De nem akarom elrontani az örömég! Olyan jó nézni, amikor ilyen büszke magára :)
DDDDDDDD
Tipikus férfi....:-)))
Köszi ...megvagyok..
Ill.élek és virulok....;-)
és Ti?....minden rendben?
nem beteg senki?
Én párom is szeret bográcsban főzni. Ő rakja a tűzet, és darabolok, adagolok, keverek, aztán ő aratja le a sikereket, és megdícsér, hogy jó kukta vagyok :)
Szia Napsugi! Régen hallottam felőled. Jól vagy?
Sziasztok Barátnők....-))))
Szép estét mindenkinek....:-)
További ajánlott fórumok: