Legcikisebb nőgyógyászati élmények (beszélgetés)
ez beteges!!!
de mondjuk nem is mennék soha női nőgyógyászhoz... bár, nekem amúgy is egy orvos legyen férfiemberből való :)
Ez igaz!
Bár pasi szájából sem hangzott volna jobban!
Ezt a testrészemet inkább csak a párom mustrálgassa! :)
Nekem eddig a legcikibb sztorim az volt, mikor a dokim elment szabira és én egy NŐ-höz kaptam időpontot!
Bementem, levetkőztem, felültem, szétdobtam a lábaimat!
A vizsgálat után elkezdte ecsetelni, hogy milyen szép tiszta, ápolt és formás "puncim" van! :S
Persze valahol jólesett, de nagyon fura volt ezt egy nő szájából hallani!
Azóta nem is megyek nőhöz!
nem is azzal volt gond, hiszen ezt meg szokták kérdezni. csak lehetett volna figyelmesebb, még akkor is, ha ott, 2 perccel korábban találkozott először a kórlapommal.
egyébként majdnem 8 hónappal később (majdnem) ennél az orvosnál (is) szültem, és igazán mindent megtett, hogy könnyebb legyen...
Bizony van. Nem is kevés ilyen eset.
Mondjuk kellett úgy befeküdnöm kórházba, hogy saját felelősségre hazament az a hölgyemény, akinek az ágyát megkaptam. Orvos mesélte, hogy legalább 3szor állt neki veszekedni a hölgyeménnyel,hogy vonuljon már el zuhanyozni, mert kritikán aluli, ahogy kinéz. A szobatársak is csak róla tudtak beszélni, hogy mennyire rossz volt mellette feküdniük.
:)))))))))))
ez nagyon jó!!!
nekem nem cikis volt... inkább nagyon rosszul esett.
a kórházban feküdtem, méhenkívüli gyanújával. az osztályos orvos pedig megkérdezte, hogy ha jó helyen van a baba, akkor meg akarom-e szülni.
köpni nyelni nem tudtam... ha 2 centivel arrébb néz a kórlapomon, látta volna, hogy stimulált terhesség.
:DDD
Ez viszi nálam a primet...
:DDDDDDDDDDDDDD
sztem ezek nem ciki esetek :)
természetes, ha egy kismama a mellét kenegeti szülés után, a dokid valószínűleg látott már ennél durvább dolgokat is....láttak ők már sokmindent. :)
Ez durva és nagyon ciki :s
Én voltam úgy nőgyógyásznál terhesen, hogy kijött előttem egy nő, a doki meg nem engedett be, és a vetkőző ajtaját is nyitva kellett hagyni, hogy kiszellőztessenek :s Nagyon büdös volt :s
Én minimum 20 nődokinál jártam életemben, nagyon ciki nem volt. De kellemetlen igen! Pl az egyik, nagy nyelések közepette ismertette velem, hogy önnek gyönyörű a méhszája. Mellvizsgálat közben meg kérdezgetett, h hova járok szórakozni, mert olyan ismerős vagyok.
Egy másik alkalommal meg (mindig feszengek, mit vegyek fel vizsgálatra, hogy ne kelljen sokat öltözni, csini legyen, és takarjon) szoknyához fekete csipkecombfixet vettem. abban feküdtem fel, de ott már cikinek éreztem és magyarázkodni kezdtem, hogy ez milyen praktikus:))) Na, ott csúszott el a dolog kellemetlenbe, többet egyikhez sem mentem.
Én elmentem a nődokihoz miután csináltattam egy csikló karikát. A bőrgyógyász küldött tovább, csak meg akartam nézetni van.e gyulladás vagy bármi rendellenes.
A nődoki elpirult vagy nagy komoly pofával elkezdte a karikát mozgatni, meg fitymát fel- lehúzni...
Nagy sóhajtások közepette mondtam neki: szerintem minden rendben vele, tökélesen működik!
Azóta sem voltam nála :D
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!