Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lassan egy hetet késik a menszeszem, a teszt negatív! Mi lehet ez? fórum

Lassan egy hetet késik a menszeszem, a teszt negatív! Mi lehet ez? (tudásbázis)

2009. ápr. 1. 21:34

Egyél visszafogottan és egyél egészségeseket,sok zöldet és CSÍRÁT/:)/tavaszvan,szükségvan a vitaminizálásra.

Ha belenézel a naplómba én már a nyomvonalon megyek,baromira primitív főttzöldeket és barnakenyér csíra,zöldségkrémek egyvelegét eszem.

2009. ápr. 1. 21:16
Akkor mit csináljak?
171. 2d5a00656a (válaszként erre: 167. - Szilvia....)
2009. ápr. 1. 21:11

Szia!Hátez sok szia volt.:)))

Ne csináld ezt a "trópusi diétát!Semmi ilyennek nincs értelme,de tényleg csak arra jóhogy utána még jobban meghízz plusszban./Életteni magyarázata van/

2009. ápr. 1. 21:08
:::))) szia!:)
2009. ápr. 1. 21:08
Szia!!
2009. ápr. 1. 21:07
Szia!
2009. ápr. 1. 08:32

Szia Kata!

Képzeld a fogyókúrám alatt híztam egy kilót:(

Hát nem semmi....

Megpróbáltam rászoktatni a délelőtti evésre, csak az volt a baj, hogy az estiről nem tudtam lemondani. Ma még hozatom a G.stroyaltól az ételt, holnap viszont saját diétámat szeretném folytatni.

Mi a véleményed erről?

Napi 6 db nagy narancs + 3 banán turmixa és 1 db nagy narancs nasinak:)-ezt már csináltam, pár hete és ennek az eredménye volt a -3 kg.

Szerinted hány napig csinálhatom, hogy ne legyen bajom? Én 10 napig gondoltam, de mondjuk 1 fehérjenapos szünettel.

Puszi.

2009. márc. 31. 21:27

Szia Kata! :)))

Szereted a Született feleségeket?

Én imádom. Azt hiszem ez az egy sorozat, amit szeretek. Csak nincs mindig időm nézni, ill. túl későn van és a reklámnál elalszom.:)

Sőt kb. a felét csak utólag láttam.

2009. márc. 24. 09:39

Hát szerintem is jó.:))))))))

Igen tudom, hogy te is vezetsz naplót!..... Belekukkantottam. :) Még nem merültem nagyon bele, de belenéztem. :)

Puszika.

2009. márc. 24. 09:30

Hajrá!!

A napló jó dolog ,én is írom,és tényleg segít!!

2009. márc. 24. 07:13

Diéta?!

Tegnap kezdtem szinte elölről, azaz a leadott 3 kilóból kb 1.5-2 vissza is jött. Ez valószínűleg a múlthéti disznótornak és az egyik fogadásnak köszönhető, ahol isteni finom, de hízlaló ételek voltak. :(

De tegnaptól naplót írok itt a hoxán. Minden ételt és testmozgást feljegyzek benne. Ez azért jó, hogy ha látom, hogy nem eredményes a diéta, áttérek egy másikra. A G.str.yaltól rendelek ételt és salit csinálok magamnak. Sajnos nem tudom a diétás menüjüket megenni, mert sem a boros mártásokat, sem a párolt káposztát, sem a különböző túl modern algás és egyéb kajákat nem tudom megenni, így magamnak állítottam össze a menüt. Minden hétköznap 2 adag levest és 1 adag főételt rendelek.

Puszi:))

162. 2d5a00656a (válaszként erre: 161. - Szilvia....)
2009. márc. 23. 20:14

Én Viktől nagyon parázok,mert nagyon támadó és én békepárti vagyok:)

Diétával nálad mi van???

2009. márc. 22. 21:02

Nagyon ízlett nekik. Még vacsira is ezt ették, mivel csomagoltam nekik, mert bőven csináltam. Szerették.

Igen én is aggódok a jövő miatt. :( néha túlzottan.

Én jobb kezes vagyok, ill. nem párt, hanem annál inkább emberpárti. De jobb beállítottságú vagyok. (Nem szélső jobb!)

160. 2d5a00656a (válaszként erre: 159. - Szilvia....)
2009. márc. 22. 20:32

Nem vagyok semelyik kéz híve sem,egyszerűen nem találtam még olyan kezet emit megfoghatnék,és ezért aggódom igazán:)Te?

Kajailag fennséges volt a menüd,nem hiszem hogy kivwetni valót találtak volna benne ,mégha finnyásak is:)

2009. márc. 22. 20:28

Szia Kata!

Hát igen......... elég vérre menős itt egy-két ember. De akkor elég sok mindent törölhetne. -De mint ahogy már egy másik témában (Adi) már írtam, ez itt Hoxa portálja, így joga van eldönteni, hogy mit enged és mit nem.

Bár szívesen beszélgettem volna veled egy kis politikáról, hogy kipuhatoljam, hogy melyik kezed szereted jobban? :) Szóval........ jobb vagy bal? :)))))))

Akvárium témában még gondolkodom. A zebraminta az biztos.

Ma itt voltak a nővérkémék. Olyan jó volt. :)Csináltam nekik burgonya pürét, rántott karfiolt, baconbe tekert csirkemájat Szilvike módra és anya típusú uborkasalátát. Az ebéddel mindig problémám van, mert a sógorkámék szinte semmi normálist nem esznek meg. Pl: Nem tudnál beléjük tömni egy jó szaftos(nem zsíros) csülökpörköltet.... :( De azért próbálok mindent megtenni, hogy finomat csináljak a számukra. Vagy mondjuk amikor legutoljára voltak......... a tesókámnak töltött káposztát csináltam a sógoromnak pedig kukoricás rizst rántott csirkemellel. De azért szeretem nagyon-nagyon őket. :)))))

Puszi

158. 2d5a00656a (válaszként erre: 157. - Szilvia....)
2009. márc. 22. 18:50

Szia Szilvi!

Nagyon örülök hogy megoldódott a dolog!!!!

Akvárium:A zebramintás tök jól hangzik,és a nagyon odafigyelős állatka öregeknek,és megszállottaknak való!

Ferkóról:Tegnap ugyanerről akartam indítani egy fórumot de a moderátor letiltott ,mondván hogy nem politizálhatunk mert sok a hülye aki itt erre felkapná a vvizet.Így 30 másodpercen belül törölték,de igazuk volt utólag.Itt még a szemszínen is késre képesek menni egymással a népek:)

2009. márc. 21. 22:13

Szia!

Örülök, hogy hallok felőled. Már kezdtem aggódni nem- e Kevinnel van valami baj. De hála Istennek, akkor gyógyulgat.

Igen már menszeszelek. Lehet nem olvastad az írásomat. Ha nem....... akkor úgy volt, hogy megbeszéltem magammal :), ha csütörtök reggel 7-ig nem jön meg, akkor pénteken megyek nőgyógyászhoz.........reggel 6-kor néztem ........semmi................csináltam még egy tesztet (ez már a 3. volt egy hét alatt), ami negatív, így 101 % -biztos voltam, hogy a terhesség kizárva...............és utána, mint a mesékben....... BIM-BAM-BIM-BAM ......... 7óra........kimentem pisilni ........és láss csodát........... megjött. :) -tudod ekkor volt az a nagy örömöm, amikor sok mosolyfejet raktam és az oldal kissé elcsúszott. Ha nem velem történik, el sem hiszem. Azóta minden normális. Olyan, mint régen.

Akvárium!

Azt hiszem kis szörnyecském már nem lesz. Nem drága, csak nem tudok mellé tenni semmit, mert megeszi. Én pedig, ha annyi pénzt kiadok egy normális akváriumért, akkor csak szépet csinálok. -ha kiadok? Megterveztem tegnap mindent. Minden zebra mintás lesz; a halak, a talaj. Fekete-fehér. Elég húzós ez is(édesvízi) kb. 90-100e Ft és 96L. -még azért alszom rá egy párat.

Hallottad, hogy Gyurcsány lemondott a miniszterelnöki posztról? Hát elég bizonytalan országban élünk!- nem tudom, hogy mi lesz... nem az a baj, hogy lemondott, hanem az hogy most tette. Tette volna hamarabb, vagy várhatott volna még, hogy a forint hagy erősődjön....

Na mindegy ne politizáljunk. :)

A szörnyecske ellen szól még az is, hogy azt írják egy páran, hogy elég büdi a víz, ha hetente egyszer nincs 15%-os vízcsere. Nincs mindig idő erre........ Mert oké az ápolás, az etetés, de hetente 20 liter vízeket cserélgetni?-hát neki sem hiszem, hogy jó?!

Puszi neked!

2009. márc. 21. 20:42

Akvárium témában:::

Volt halas akváriumunk amiben először neonhalak ,majd a Dunából hazahozott törpeharcsa és géb valamint keszeg lakott.Aztán jött egy ékszeteknős ami kicsi aranyos és szép volt/mint egy színes bélyeg./Egy év múlva kapott egy társat,azóta ketten vannak. Most kb25 cm hosszúak és 15 szélesek,/új akváriumot kellett csináltatni nekik mert nem fértek el/harapnak baromi nagyot és büdesek ámde tök buták:)/Csak Kevin miatt tartjuk őket,mert az övéi,és nem engedi kirakni/

Úgyhogy gondold meg milyet választasz vízi állatnak!!!

2009. márc. 21. 20:13

Suztia Szilvikém!!

Beszart az xbox 360 -unk ,így a két gyerek két gépen nyomta,persze én kitúródtam:(Aggódtam mit hioszel .Ja a meccek 2 meccsünk volt 3-0 és 6-0 ra nyertük őket,úgyhogy hétfőn döntőzünk a műfüvön.

a srácok nagyon várják./12 évesek./Vinivel szerdán beutaltak a kórházba/lehet hogy márírtam??/vakbélgyanúval,de nem találtak rá semmit, és tegnapvégre hasmenése lett,és kijött belőle minden szarság/szó szerint:)/úgyhogy ma márevett sokat!!

Alényeg,mi van a mensiddel????????????????

2009. márc. 21. 15:24

Kata!

Hol vagy?

Remélem minden rendben van veled és a fiúkkal. :)

Puszi.

2009. márc. 20. 19:07

Szia!

Na milyen volt? Ügyesek voltatok? Mennyire szégyellje magát az ellenfél? :)

Húúúúú........ Nekem ma egész nap az járt a fejembe, hogy egy szép nem túl nagy akváriumot szeretnék. Elkezdtem nézelődni a neten.......... először az édesvízieket, majd a tengerit. -nem a kukoricára gondoltam :) Hát mondanom sem kell, hogy hatalmas összegek. Én elterveztem... :O, hogy majd megveszem a dolgozószobám berendezéséhez illő kis komódkát, majd egy 50-60 literes akváriumot,......de amikor megláttam az árakat...

Ha tengervízi: akkor 2 bohóchal + 2 tengeri csillagocska(ha lehet kék) + 1 korallocska (lágy) és már 35-40 e Ft-nál járok. + akvárium legkisebb, ha jól emlékszem 40 liter 40 e Ft + homok, só, ellenőrződolgok + még a kinézett komódra sem lehet rátenni........ tehát a tengeri akváriumról lemondtam.

Nézzük az édesvízüt. Hát......olcsóbb, kb 40% -kal. Tetszene bele a zebracsíkos harcsa, a frontosa, a gibiceps és a Betta.

Végül a nagy keresgetésben rábukkantam egy nagyon aranyos kis "mosólygó szörnyecskére" babarózsaszín test, céklavörös kis tarajszerű valamik körbe a nyakán, olyan mint egy meséből előjött kis valami....... -Hát rögtön beleszerettem. :)

Kinyomoztam, hogy ez egy gőtefaj, ami csak nagyon ritka körülmények között átváltozik mexikói szalamandrává. Ugyanis kétéltű állatról van szó.

Most majd megpróbálok rákeresni, hogy hol lehet venni, mennyiért és majd meglátom, hogy lesz -e ilyen cuki szörnyecském.

Van nekem egy gömbakváriumom, de csak dísz. nem teszek bele halakat, mert volt 2 aranyhalam és elpusztultak.Imádtam őket nézni. Szépen be van rendezve. Díszként funkciónál. Ahol járok minden honnan hozok bele valamit.

Hmmmmmmmm...... tényleg! ha tudtam volna, hogy itt Magyaro.-on a korall 12e ft-nál kezdődik, hozhattam volna a táskámban egy párat belőle! :)

Persze csak emlékbe. Hoztam egy tenyérnyi nagyságút de már meg volt halva. :(

Most jut eszembe! Tengerisünt majdnem hoztunk! A párom lábába. :) Ugyanis szépen telibe kapta az egyik. De nem lett semmi baja. Kenegettük egy kis éretlen papayával és rendbejött.- azaz ha megböktük a héját .....olyan fehér folyadék jött belőle és azzal kellett kenegetni.

Azt hiszem egy kicsit hosszú voltam?! :)

Puszi.

2009. márc. 20. 11:47

Krisz a pocskosat nem ,de a torka fáj/már nekem is:)/

Én is a naplómba íroma diétámat általában.

Jó dolog,visszaellenőrizhető:)

Nem kívánom ma a meccet tök hideg lesz,meg fogyok fagyni

2009. márc. 19. 21:41

Látom már nem vagy fenn a hoxán... én is megyek aludni. Már hamarabb akartam írni, csak a nővérkémmel beszélgettünk telefonon. Családi csomaggal órákat szoktunk:) -tudod! Messze van. De jön hozzám vasárnap. Már alig várom. Még nem tudom milyen kis meglepit vegyek nekik. (nekik: sógorka és nővérke)Szegényt nagyon felhúzta a munkatársa....

Puszi. Szép álmokat, ha még ma megnéznéd!

Legyetek holnap ügyesek a fiúkkal! Drukkolok.

2009. márc. 19. 21:27

Hát nem is vagyunk azok:)

Hogy vannak a fiúk? Krisz nem kapta még el Kevintől? Milyen szép nevük van!

Képzeld! Elhatároztam, hogy jövőhét hétfőtől naplót írok itt a hoxán. Diétásat. Már létre is hoztam és leírtam, hogy a jövő héten mihez fogok igazodni. (Tanácsokat szívesen fogadok) Megrendeltem az egyik ételszállító ételét, persze én állítottam össze a menüt:) Csak olyan van benne, amit szeretek és mégis egészséges a maga módján. Mellé ismét elkezdem a szobabiciklizést. -imádom. A szoba közepén van a tv előtt, hogy bármit csinálok, mindig az jusson az eszembe: Ne az ágyon feküdj, gyere ülj fel és tekerj!! -ez legalább heti 1x2x3 sikerül is neki elcsábítani. Persze vannak olyan hetek, mint a múlt hetem és e hét első sok napja, amikor élni sem volt kedvem nem, hogy biciklizni.

A lúgos víz nem olyan rossz. Szerintem nekem segít az emésztésben, mert az "a" után mintha túlzottan lelassult volna. Eddig sem volt gyors.

Neked milyen volt a napod?

2009. márc. 19. 19:27
NA a lényeg hogy megérkeztünk.ide az tuti hogy nem hiszik hogy normálisak vagyunk:)
2009. márc. 19. 17:52

Ha-ha-ha....... nagyon jók!

Ezt elküldöm egy pár ismerősnek e-mailben.

2009. márc. 19. 17:40
A nővérem dolgozat írás utolsó másodpercében még le akarta írni, hogy " fejlődött a szesz ipar" és a tanár kihúzta a toll alól a papírt,így azt írta le, hogy "fejlődött a szex i_____" :)
2009. márc. 19. 17:35
Az egyik jobb, mint a másik:))))
145. Szilvia.... (válaszként erre: 141. - 2d5a00656a)
2009. márc. 19. 17:33
Hol vannak ilyen okos diákok?
2009. márc. 19. 17:32
Így már jó:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook