Lassan betöltöm a 70.évemet és még soha nem volt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne haragudj, ez egy kamu.
Egyszer történt, hogy a férjemnek nem lett megtartva a születésnapja, mert épp nyaralni voltunk. Utána évekig azt hallgattam, hogy nekik SOSINCS megtartva a szülinapja! Ismétlem egyszer nem volt családi buli.
Ha neked nem volt soha fontos, akkor nincs probléma.
Mindenki másképp ünnepli a születésnapját.
Nekem azért furcsa, ha valakinek van családja, gyereke és mégsem tartják fontosnak a szülinapi ünneplést.
Ott valami félre ment...
Jajj, ez nem jól hangzik. Te sem csináltál, vettél soha a gyerekeidnek? Szerintem az hozzátartozik. Nem láttak példát? Mondjuk ezt nehezen hiszem.
🎂 Itt egy virtuális és Boldog szülinapot neked:)
Igen, említsd meg nekik!
"Úgy ennék egy..."
Tessék??!! 😱☹️
Én el nem tudom képzelni, a legfontosabb születésnapi🎂 kellék, nálunk is, sőt mindenkinél!
Hát szégyellje magát a családod, sajnos ezt kell hogy mondjam!
Neked pedig sok szerencsét és jó egészséget kívánok! 🍀😘
Kívánom hogy lehetőleg MOST kapjanak észbe! 🙏
Még annyit, hogy kérjél egyet ha szertnél.
Biztos jó lesz közösen elfogyasztani:)
Szép szülinapjaim voltak,, virágot mindig kaptam.
A tortát én vezettem be a gyerekeknél.
Aztán a féjem is kapott,,mert láttam hogy tetszik neki😀
Azóta az ünnepi asztalra is kerül.
Mindenkinek van kedvence.
Ahogy Pumukli is mondta " mit ér a parti,torti nélkül"🎂😊
Sosem vártam el, hogy szülinapi tortát kapjak a szűk családomtól, nálam nem volt szokás.
Többféle krémes süteményt készítettem a köszöntőimnek, és kellemesen elbeszélgettünk délután.
A szép kerek szülinapomon a kis családtól a kedvencemet, az Eszterházy tortát kaptam.
Azóta furcsa szokást vettek fel, mert minden évben kapok valamilyen cukrászdai tortát.
Hiába tiltakozom, hogy nem kell, én is készültem, a válasz az, hogy 70 után már minden évben jár az ünnepeltnek.
Legjobb az egészben!
Kérdésem: többiek kaptak?
További ajánlott fórumok:
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- -5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol?
- Szereted ha lassan és érzékien a nyakadba csókolnak?
- Én, a várandós, egygyermekes, lassan diákká váló élettárs és háziasszony
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?