Lapos has! - Készüljünk a nyárra! (beszélgetés)
én is szeretek enni is meg főzni is. És én sem vagyok még csak elhízott sem, 168 cm/53 kg, csak hát pici hasika van. Viszont mikor elkezdtem fogyúkúrával egybekötni a mozgást, az amúgy is A-s mellemből fogytam legelőször, ami a mérlegen ugyan nem, de amúgy meglátszott :((
a bringázásról úgy gondolom, hogy az főleg a fenék-comb illetve vádlira történik, a hasra talán legkevésbé
Nem?
ez a kérdés engem is mozgat, mivel attól tartok, ha csak simán nekiülök hasprésnek, meg felüléseknek, akkor nem a kis felesleg fog eltűnni, hanem aláizmosodik a hájacskának. Ezt nem szeretném :)
Szóval hogyan lehetne a legoptimálisabban karcsúsodni? Vagy mi az, amit nem szabad?
Sziasztok!
165 cm magas vagyok, jelenleg kb. 52-53 kg.
Vékony testalkatú vagyok genetikailag, ennek ellenére az elmúlt hónapokban híztam pár kg-t. (részben az evéstől, részben fogamzásgátlótól)
Ez önmagában nem lenne nagy gond a magasságomhoz nézve, de minden a hasamra jött.
Ezt szeretném ledolgozni!
Fogyókúrázni nem szeretnék, mert az nem célzottam a hasamról megy le, hanem mindenhonnan...főként a melleimből nem szeretnék veszteni, máshonnan meg nincs mit!
Sima felülések, hasprések elegendőek ahhoz, hogy lapos legyen a hasam? (napi rendszerességgel)
Van valakinek jól bevált alakformáló módszere?
További ajánlott fórumok:
- Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:)
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Fogyjunk le nyárra, 2012.05.03.tól kezdjük
- Mire készüljünk fel az első oltással kapcsolatban?
- Márciusban nyelvvizsgázom! Készüljünk együtt!
- Hogyan készüljünk a lakásban egy cica érkezésére?