Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Különélő szülő elidegenítés fórum

Különélő szülő elidegenítés (beszélgetős fórum)


7. peterelemer (válaszként erre: 6. - Bichi)
2022. nov. 29. 14:25
Igen ! De kizárólagosan a gyermek érdekében! ( lentebb olvasható)
6. Bichi (válaszként erre: 5. - Peterelemer)
2022. nov. 29. 13:13

Nem cáfolnak, itt nem az az eset, hogy az egyik szülő elvitte a gyereket, és a másiknak fogalma sincs hol van...

Magad írtad, hogy nem látogattad, és minden kapcsolatot megszüntettél vele...

5. peterelemer (válaszként erre: 4. - Bichi)
2022. nov. 29. 10:15

A fészbukon, olykor a hírekben is szereplő kapcsolattartási ügyek , téged cáfolnak.

Kusza az biztos.

A véletlen annak köszönhető, hogy figyelemmel kisérem a fiam neveltetését, a net segítségével. És egy más ügyben az anya egyik áldozatával kerestünk olyan embereket, aki segítene . Ez egyik , anyát bírálóhoz fordulva beszédbe elegyedtettem, aki kifejezetten mesterséges stílusban adta elő magát. Így lassan ,de kiderült, hogy kivel is beszélgetek.

4. Bichi (válaszként erre: 1. - Peterelemer)
2022. nov. 29. 08:43

Ne haragudj, de ez egy totál kusza történet.

Hogy lehet valakit álprofilon és véletlenül megtalálni?

24 éves felnőtt, aki senkivel nem tartja a kapcsolatot, mit vársz tőle?

Ilyen korban keresett volna meg az apám, vélhetően én sem akarnék tőle semmit, főleg hogy az írásod alapján könnyen lehet rólad kialakítani, egy nem annyira szimpatikus képet.

Teljesen mindegy, hogy anno ki és miként nehezítette meg a helyzetet (már ha valóban így van), ha egy szülő akar a gyerekével lenni, akkor tud, de a legkönnyebb a körülményekre fogni, hogy miért nem volt apja...

3. peterelemer (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2022. nov. 28. 19:21

Sajnos sok rossztapasztalatok vannak az ellenőrzött kapcsolattartásokból is.

Pl: egy alkalommal az anya fel ajánlott plusz egy órát, a az ellenőrzött területen kívül. Én csak annyit kértem hogy adja írásba , erre az egész idő az ő hisztijére ment el, olyannyira ,hogy a gyermek védelmi szolgálat, mert itt volt a láthatás, 10 hölgye az anyát vigasztalta engem szidtak.

Ajándék: a korának megfelelően , egy háromkerekű biciglit adtam a gyereknek. A gyerek ráült, az anyja lerántotta róla, a gyerek sírt. Az anya olyanokat kiabált, a gyereknek, hogy erre nem ülhet fel, mert ezt apád adta. Ettől kezdve nem mertem semmit, sehogyan adni neki!

2. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Peterelemer)
2022. nov. 28. 19:06

Adj neki időt, Ez a gyerek sérült. Az ü szemszögéből jogosan mondja, hogy bántalmazott. Ha nem is fizikailag, de lelkileg sikerült tönkretennetek. Te , mint felnőtt, az apja, nem tudtad megvédeni.

Ha máskor nem is, de a születésnapkán Karácsony előtt kérhetted volna a Gyámhatóságot, hogy az ő felügyeletül mellett eltölts a gyereketekkel minimum 1 órát.


Most annak örülj, hogy szóba áll veled, ne akarj egyből jó apa lenni a szemében, beszélgessetek és egy majd meghallgatja a te verziódat is. Ne akarj vele szakirodalmat olvastatni, a saját igazi őszinte szereteteddel "operálj".

Most szeresd csak!

2022. nov. 28. 18:43

Sziasztok!

Valaki már járt így?

Különélő gyermekem, a problémás, nagyon problémás kapcsolattartások miatt, egy idő után nem látogattam, sőt mindennemű kapcsolatot felfüggesztettem. Mert nem akartam, hogy közöm legyen, ahhoz, hogy velem bánják . De időközönként meg kerestem, illetve nevelőjét, hogy megtudjam, hogy megnyugodtak-e és megengedik-e, hogy kapcsolatba lépjünk. Volt mikor videó telefon sikerült a gyerekkel beszélnem, de ő szerintük lebuktam, és nem folytatódott a kapcsolattartás. Most már 24 éves a gyermek. Az ellenem nevelés, hogy a nevelőitől, a vele együtt nevelkedett féltestvéreitől is külön éldegél. (Nem tudják, hogy hol. Én még úgy sem)

Sikerült vele felvenni a kapcsolatot, a fészbukon , de az ő állprofilján, véletlen.

Azóta , 4 napja beszélgetünk, de folyton azt szajkózza, hogy ő egy bántalmazott, és mind ketten ( az anyja meg én )bántottuk.

Hiába próbálom neki meg magyarázni, hogy nem én bántottam, hanem velem bántották. Folyton azt mondja, hogy a hatóságok egyikén feljelent. Ez az anyja stílusa: rengeteg hapsit elfogyasztott, becsapott, de folyton őt bántják. Folyton valakibe belevész és minden harmadik szava valamelyik hatossággal való fenyegetőzés.

( kapcsolattartással kapcsolatban a hatósági eljárások mélyítették a bajt)


Nem tudom eldönteni, hogy játszi e velem, azaz hogy kitud e hozni a sodromból, vagy a nevelés hatására nem tudja szétválasztani a történteket.

Próbáltam neki elmondani ,hogy milyen helyzetek voltak, és nem tehettem ki, annak hogy esetleg testileg is bántódása essen. Nem tudok neki semmi olyat mondani , mutatni, amire ne az legyen a válasza hogy ő egy bántalmazott. Szerintem meg se nézi amit ,küldők neki. Többször is mondja hogy hagyjuk békén, de elvárja a választ.

Hogy tudnám rávenni, hogy gondolkodjon el mindazon ,amit mutattam, nézzen utána , a PAS -nak , azaz a különélő szülői elidegenítésnek.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook