Külföldi magyarok (beszélgetés)
ITT A KARAJ 3.90/KG /EURO/
hentesnél nagyon drága a hús,főleg a marha -úgy hallottam...még nem voltam,csak penny meg lidl meg reál....de így is drágább sztem majdnem minden mint otthon.
tudom ,,,és a mosogatással csak vicceltem
nekünk is van egy szép kis Wv polo piros
:)) azért igyekszel :D ez is értékelendő...amúgy nem olyan nehéz a háztartási munka,mindet meg lehet tanulni,csak kérdezni kell :D
ez sem lehet egyszerű...és így szeretsz ott élni?
az tuti :) amíg hazamegyünk építkezni (egyszer) jogsit csinálok...már rég meg volt ígérve,csak eltoltuk mindig. Igaz így is parkoltam meg vezettem néha :P
De majd ha leváltjuk a kocsit, automata jön :D megkönnyebbülés lesz nekem,ha végre lesz kocsim.
de már volt olyan is hogy az ágyon ami van Suba azt is kimostam 90 fokon és ősszement :)
nekem férjem igazi kincs : takarít,főz,mos és mindezt jól :) még vasalni,varrni,rurulyázni és szintizni is tud....mindig valami újat mutat,behalok rajta :D asszem a gyereki is szeretni fogják :D:D:D
sziasztok! Én szerbiában élek, 80 km-re a Magyaro.-i határtól. Tudom, nem otthonlakók, hanem külföldön élő magyarországiak beszélgetnek, de mivel végig olvastalak titeket, gondoltam, nem maradok anoním. Egyébként, én itt szerbiában úgy érzem, hogy hazám nincs, csak szülőföldem...mert igazából mostohagyerekei vagyunk mindkét országnak...
Rodrigez: nagyon ügyes vagy! Boldog feleséged lehet!!!
mindenbe bele lehet jönni, nem is gondolná az ember. Nekem szerencsém, hogy van jogsim és saját autóm is, így szabadon mászkálhatok, ami néha megváltás.
:))) nagyon jó :D nálunk is ez a kirándulóhusi :D rántott :D
na ezaz ,,többet az asszony sem
ja én nem szoktam vinni, de ha a gyerekkoromra visszaemlékszem igazad van.
öblítőt mosóport így is én teszek a gépbe,csak az a baj vele hogy nem tudok mosható pelusozni...mondjuk ennek más akadálya is van...mindegy..meg hát minden szennyest elvinni..egyedül nem is tudom. És szárítónk sincs,most meg 7végén tudunk majd csak mosni,mert férjem hulla fél7re ér haza,nem tudom még elküldeni mosni is...:S ilyenkor utálom,hogy nincs jogsim..
vannak még problémák,majd belejövünk :D
értem. Hát az nem nehéz. Jó kalóriadús. és mi lesz a köret?
mert azt is viszel kirándulni néha
tipikus férfi. Valahogy a férjemre sem merném rábízni a ruhákat.
de én kiránduló húsnak mondom
elaltattam a pöttömöm :) amúgy most süt a napocska 11fok körül van,egész jó idő volt tegnap is,ha felkel ebéd és lemegyünk sétálni egy nagyobbat...
mondjuk egyszer énis kimostam de a fehér rózsaszin lett: ) azóta nem hagynak mosni
nagyon poénos kedvedben vagy. Az a baj, hogy az én agyam nem fog. Nálunk a rántott hús az rántott hús.
akkor ő biztos perfekt német. És Te mit dolgoztál gyes előtt?
További ajánlott fórumok: