Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Köszönöm drágám,h helyettem válaszoltál!
De én is megtettem volna:)))
Szóval ezeket én üzentem Miss Angelnek és marlenka 70-nek is.
Legyen szép a napotok,olyan mint az enyém!
Igen!Az a lényeg,h örömöt okozzunk egymásnak és én tényleg tudok örülni neki!Mint ahogy te is és még sokan mások:))))
Üzenem marlenka70-nek hogy eddig is küldtem neki,ezután is fogok,..függetlenül attól h ő most nem tudja viszonozni.Majd lesz olyan is biztosan.
Szép napot kívánok mindenkinek!Nálunk ma is gyönyörűen süt!!!
Köszönöm a jelet neked! :)
És azoknak is akitől kaptam!
Napsugaras szép napot Mindenkinek!
Szomorúan látom,hogy egyesek még mindig nem szoktak le a nem kedvükre való jel miatti goromba levelezésről:(((
Azért tudni lehet már,h ki az aki direkt kiszúrásból küld mást,és kitől lehet szó nélkül fogadni!!!Küldhet más jelet,mert nem olvasta újra az illető adatlapját,vagy összekeverte mással(mint én ma),vagy félre ütött.
Léteznek olyanok is,akik direkt mást küldenek,mint amit az illető gyűjt,de ezt következetesen,mindenkinél megteszik.(nem értem miért jó nekik,de lelkük rajta).De ez más kategória,nem Miss Angel tartozik ide.
Sajnálom,h Miss Angel is úgy döntött,h csak viszonozni fog:((( Egyre több az olyan jelküldő(az én ismerőseim között),aki ugyanezt teszi.Emiatt úgy érzem és látom,h ha én nem küldök előre jelet,akkor sokan maguktól ezt nem teszik.Ez elszomorít.
De annyira azért nem,h emiatt abbahagyjam a küldözgetést:)) Mert szívesen teszem,amikor van időm.
Tegyétek ti is ezt!!!
Nyugodalmas jó éjszakét kívánok mindenkinek!
sziasztok
csak jelezni szeretném,hogy mostantól kezdve csak kizárólag azok kapnak tőlem jelet,akik küldenek,azoknak továbbra is köszönöm és viszonzom,más senki sem,igy legalább el tudom kerülni a dedós,goromba hangvételű leveleket,ha vki épp nem azt kapta amit szeretett volna.Szerintem nem igazságos egy olyan emberrel szemben mindez,aki a napi teendői mellett veszi a fáradtságot arra,hogy sok embernek jeleket küldjön azért hogy kedveskedjen és örömet szerezzen,számomra a jelküldés ezt jelentette,innentől csak viszonzás lesz azok felé,akik gondolnak rám.bocs azoktol,akik ezentúl nem kapnak,ne vegye úgy senki,hogy haragszok,mert nem,csak igy döntöttem,köszi a megértést és szép hetet mindenkinek!
Sziasztok!
Szép napot és hetet kívánok Mindenkinek:)
Köszönjük!
Neked is!
Sziasztok!
Szép hétvégét Mindenkinek!
sziasztok köszönöm a jeleket.
d1zsulika bocsi a más jelért javítom mihán tudom
Ez nem lehet kérdés Lottikám, elsők a fiaink!:DD
Szép délutánt, estét Neked/Nektek, és Mindenkinek!
Húú, de örülök Katikám, hogy ízlett! :DD
További szép napot kívánok Neked, Mindenkinek!
Köszönöm a jeleiteket.
Sajnos naponta nem tudok mindig küldeni, de olyan jó hogy ennek ellenére kapok.
Küldtem, de itt kevesen járnak.
Az adatlapodra írd ki, akkor biztosan kapsz!
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek aki a kert jelet küldi.Igyekszem viszonozni.
A túrósnak különösen örültem!Igen finom volt!
További szép,ünneplős estét kívánok!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..