Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Nagyon szívesen!
Nagyon sajnálom Anyukádat,együtt érzek veled Marcsi!
Kitartás,és remény!!!
Köszönöm szépen!:((
Apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!!
Sziasztok szép estét mindenkinek. Anyukámat hazaengedték mert további vizsgálatok kelenek hogy a legyengült teste elbirja e a kemot mert erre nem számítottak az orvosok hogy 33kg ra lefogy. Kedden megy be ujra reméljük a legjobakat. :-)
Nagyon szépen köszönöm a sok szép loherét :-D
"Vargabi" duplázott ma köszönöm és a sima jeleket is. Holnap aki megy temetöbe nagyon vigyázzon magára. :-)
Sziasztok!
Nem tudtam írni 2 napig, megint nem lehetett a billentyűt használni.
*Kedden Duplázott: Gitta35,és ronka, Köszönöm!:)
*Tegnap: Moondaemon küldte a 350 virágot,Köszönöm!:)
*Duplázott:Gita35, és 5-öt küldött.Köszönöm!:) *Mindenkinek Köszönöm szépen a küldött jeleket!:)
*Mielőbbi gyógyulást Kívánok Marcsi Anyukádnak,és Gabi Apukájának!
Veletek érzek, az Apukámat ma vitte a mentő sajnos:(
Jó Éjszakát Kívánok Mindenkinek!
Köszönöm szépen István bácsi!!
Unokádnak:NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!! Erőt,egészséget,jó tanulást(sok-sok ötöst) a táncba sok sikert!
Szeretettel:Gabi/néni,mami/
István bácsi :)
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a drága unokádnak :))
Ügyessek vagytok jó főzést nektek :))
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a jeleket, kellemes napot és hétvégét kívánok!
Sziasztok!
Ma alfoldi13/Istvánnak/ köszönhetem a 2000. bögrémet!:)) KÖSZÖNÖM SZÉPEN!:))
Mindenkinek kellemes napot,a betegeknek jobbulást,a hozzátartozóknak kitartást kívánok!
Dolgozó nők !
aki nem internetes számítógép mellett dolgozik, hányszor tudtok egynnap jeleket küldeni ????
Most olvastam kérésedet,korrigálni fogom!
Anyukádnak mielőbbi gyógyulást,Neked kitartást kívánok!
Gabi
Szép napot mindenkinek. Anyum uton a korház felé és reményekkel vagyunk telve. Remélem ezuttal leküzdjük ezt a mocsok rákot és kifekszik. :-)
Addig még korházban van kérlek aki segítene az LOHERÉT küldjön. köszönöm. Marcsi.
Másodszor is megkaptam a 9700.bögrémet,ezúttal legnanotól.Köszönöm!
Köszönöm a sokszorozók jeleit is,Slyte,tixtina,bárányka és Gitta35 dupláztak,Gitta 2x is!
Emy35 triplázott,csak 1 nő pedig ötöt tudott küldeni.Nagyon ügyesek voltak:)))
Természetesen az egyesével küldött jeleket is köszönöm,.jó érzés kapni:)De adni is:)Ma én is többször tudtam sokszorozni,még 4 vagy 5 is sikerült,és sok dupla.
Szép jó éjszakát kívánok nektek!
Köszönöm a sok jokívánságot a pozítív energia most nagyon jol jön. :-)
Nagy reményekkel vágunk bele és remélem ezuttal az eredmény sem marad el és megcáfoljuk az orvosokat hogy nem sok a remény. :-)
Köszönöm mindenkinek a sok sok jelet és iparkodok majd én is küldeni. szép jó éjszakát mindenkinek.
:-D
Köszönöm szépen a az energiát!
A 600. szívecskét is Neked KÖSZÖNÖM Marika!:))
Jobbulást kívánok Gabi apukájának és Marcsi anyukájának!
Nektek kitartást és türelmet az ápoláshoz!
Vigyázzatok rájuk!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..