Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Gratulálok Szabina!:))
1 091 - 11:43
Magamban morgólodtam mert ugyan igy jártam mind ti..Azt hittem csak engem tisztelnek meg hogy nem kapok semmit vissza,,de ezek szerint nem...
Én is kivttem jó pár nevet a kedvencekből és már nem lapozok vissza minden alkalomal 5-6 oldalt...
Óóóóóó, hát én ezt már meg sem említem itt a fórumon.
Kiveszem az illetőt (illetőket) a kedvencek közül, aztán többet nem küldök neki(k) jelet.
Azt bírom, hogy pár nap után feleszmél, aztán kapok tőle cicát. Természetesen viszonzom, de innentől kezdve nála többet nem kezdeményezek jelküldést.
Azonnal írnom kell! LiZoé 6,Gitta35 5 jelet küldött egyszerre.Nagyon ügyesek vagytok.
Mióta az új gépem van ritkán tudok kettőnél többet küldeni.Pedig igyekszem!
Marcsi!Örülők hogy kerekítettem!
Nálam is nagy a fogyás!Bár én fogynék ilyen gyorsan!:)
Én gondolom ,hogy azokhoz a napokhoz értünk amikor sok jelet kaptunk egy nap és azok egyszerre törlődnek.
így hát hajrá Jelküldők!Szép napot Nektek! :)
Én is szavazgatok,ahogy időm engedi,most készülök pont menni :)
Közben azért halkan megjegyzem,hogy napok óta naponta többször küldök jeleket itt és egyre több embertől nem jön vissza.Kérni kér az illető,de viszonozni smafu :S
Gratulálok :))))
Küldöm ha lehet óránként a szavazatomat :)))
1075 10:46.kor :))
Gratula :)
1059 :)
Nekem reggelre legalább l00 macskám eltünt.
Érdekes, hogy elseje óta stabilan megvan mind a l47 gyertya.
sziasztok szép napot mindenkinek.Ronka küldte a 700 adik lóherémet köszönöm. viszont én is észrevettem hogy nagyon fogynak a jeleim :-( a kutyusom már a 2000 felet volt párral most mert 1652 db van. :-( a kérdöjelem elérte a 800 at most meg 600 nem értem mért tünek el. ? Tudja valaki?
Marcsi.
1047!:)
Szabina hajrá!!!
Jaj, azonnal megyek szavazni, tegnap este meg éjjel is egyet leadtam, de ma sajnos egész nap nem leszek a gépnél, mert Debrecenbe megyek, de remélem, nem rajtam fog múlni a győzelmed!
Hajrá Szabina!!!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..