Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Macsek. küldte az 5000. szivecskémet!
KÖSZÖNÖM!!!!
Ne haragudj Julica de ezek csak jelek és szerintem Mindenki szeretetből küldi. Ha véletlenül becsúszik másik ráadásul nem csúnya jel akkor mi történik? Ilyenért érdemes itt hagyni ezt a jó kis csapatot? Nem hiszem, hogy valaki rossz szándékkal küldött volna és pont szívet.
Bocsánat persze a Te dolgod de igenis hiányoznál!
Kedves Moondaemon,te vagy 6000. kutyusom :)
Köszi neked és a többi jelküldőnek is!
Szép estét kívánok mindenkinek!
Majd szólj,hogy itthon legyek!Mert reggel viszem a gyereket az iskolába,délben megyek érte!
Puszi neked!
Nincs nagy hajam,úgy nem biztos,hogy sikerülne!
Mikor készülsz erre?
Elmegyek hozzád, mert amúgy is valamelyik nap elmegyek hozzád és nagyon megtéplek! De úgy szeretetből!!! Úgy szeretetből nagyon!:)
<3
Köszi Mafalda!
Látom neked is hiányoznék!!
Még alszok rá egyet,hogy maradjak-e vagy sem!!!
Jaj Julica!!!!Ugye nem gondolod ezt komolyan!
Néhány elrontott jelből ne általánosíts!!!Azt vedd észre,hogy hány JÓ jelet kaptál!Ugy hogy mennyivel több?Pláne hogy a magyarázatokat az előbb megkaptad,..senki nem akart neked rosszat:))
Nem veszem észre,hogy rajtad kivül meg egy pár személyen kivül is bárki is hiányolna!
Az életem így is romokban hever!!
Te most elköszöntél???
Ugye számít, hogy szeretünk???
Briell14-től kaptam a 8.400-adik csomagot!
Mindenkinek köszönöm szépen a jeleket!
Kicsit finomabb ez a mondat, mint amit előtte írtál oda az adatlapodra...
Amúgy meg aki több mindent szeretne kapni, és többször váltogatja hogy miket gyűjt, néha számíthat arra, hogy nem az jön össze neki, mint amit szeretne.
Én is csak akkor olvastam el az adatlapod, amikor jó szívvel szíveket küldtem neked,( szerintem nem csúnya jel), erre te fekete macskával viszonoztad.
Meg az a mondat az adatlapodon, hogy aki nem azt küld amit te szeretnél, annak te csak azért is fekete macskát fogsz küldeni...
Utána nem kell annyira meglepődni, ha te is kapsz párat belőle... Láttam, más is küldött macskát neked, viszonzásul, mert te is azt küldtél neki.
Szóval ne haragudj hogy megírtam ezt, de ez az igazság, nem direkt küldtem szíveket...
Szia!
Köszi a tanácsot, át javítottam!!!
Talán maradok,de csak azért, mert vagy TE és még egy pár ember akit nagyon meg szerettem!!!
Puszi neked!!!
Julica!
Nem akarok bele vaúzni, de ha nem a felsorolással kezdenéd a mondatot, hanem a NEM-el, akkor talán épp arra felfigyelnének, akik csak azt olvassák, hogy macskát, puszit, szívecskét, gyertyát...
Érted?
Amúgy meg maradj, mert nem számíthat annyira, ha valaki rosszat küld. Biztos nem direkt.
Sziasztok!
Lassan kilépek ebből a csapatból.pedig nagyon jól éreztem magam itt köztettek!!!
Köszönöm a jeleket amit kapok tőletek,igyekszek is viszonozni!!!De van egy pár ember aki mindig azt küldi amit nem szeretnék!!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..