Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket,de megkérek minden kedves jelküldőt,hogy akkor küldjön jelet ha nem gond hogy heten nem tudom viszonozni nagyon elfoglalt vagyok.
Mert ; A jeleket 90 napig őrizzük. "
???????????
Köszönet Castia-nak az 555. óráért :D
volt már több is, de eltüntek :(
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a távollétem alatt küldött jeleket!
Sziasztok! Köszönöm a jeleket.
Szép délutánt mindenkinek!
Sziasztok !Remélhetőleg mostantól többet tudok majd jönni.Megoldódni látszank a gondok körülöttem.
Köszönöm,hogy olyan kitartóak voltatok!No és a jeleket is nagyon köszönöm MINDENKINEK!!!!! :))
Sziasztok!
Köszönöm mindazoknak a jelecskéket, akik annak ellenére is küldték a jeleket, hogy nem voltam.
Az elkövetkező napokban kevesebbet leszek, mert készülődöm a nagy napomra :-)
Szép estét mindenkinek!
Szép napot kívánok mindenkinek!
600.epremet turkkati küldte.(jobb lett volna élőben:)))
Érezzétek jól magatokat!
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket,de a heten nagyon elfoglalt vagyok és nem lesz idom viszonozni őket.
De igyekszem majd pótolni.
Sziasztok! Szép estét kívánok mindenkinek! Köszönöm
a jeleket, nagyon "aranyosak".
Szép napot!
Legújabb kerekítések:200.csomag povery,100.kutyus laposvas érdeme.Ügyesek!
Köszönök minden jelet!
Sziasztok! Kiküldtem egy kört, nem tudom, lesz-e időm még egyre.
Nagyon igyekszem, mint ahogy ti is: már négyessel kezdődik a (négy számjegyű :D) jeleim száma. :) Köszönöm mindenkinek.
Sziasztok Drágák! :)
Nagyon sokáig nem tudtam jönni, de minden tiszteletem annak a néhány embernek, akik addig is kitartóan küldték nekem az angyalkákat.
Köszönöm szépen mindenkinek!
sziasztok!köszönöm a jeleket amiket küldtök nekem,
d1zsulika lehetséges h ne küldj több jelet,mindenkinek viszonzom ha nem is az nap de küldöm a jeleket ritkán küldtem véletlen jelet de az nem szándékos volt és itt ki is szoktma irni de neharagudj te többször is más jelet küldtél még elhinném h 1-2 jelet nem szándékosan küldesz,de többszöri után már nem!!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a jeleket amiket kapok tőletek.
Igyekszem őket viszonozni.
Legyen szép hetetek:-))
sziasztok nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jeleket. kicsit zürösek a napjaim ezért nem irkálok ide. de igyekszem a 3-4 kört kiküldeni. minden kutyás jelet szeretettel és köszönettel fogadok 1 et és sokat is :-)
puszi mindenkinek.
Köszönöm az eddig kapott jeleket, de mostantól nem kérnék többet és nem is fogom viszonozni.
Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kívánok!:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..