Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép új napot Mindenkinek!
Köszönöm, én is örültem, szívből küldtem! :)
Én is köszönöm a kapott jeleket, egyben "levendula illatos" szép estét/éjszakát kívánok minden kedves jelküldőnek!
Köszönöm D1zsúlika a 6 jelet!Nagyon ügyes vagy!
Természetesen minden jelet köszönök!
Szia!
Nem írtad egyértelműen,hogy kutyust szeretnél mindig.Csak a júl.1. és néhány nap volt az adatlapodon.De ezután tőlem kutyust kapsz:)))
Köszönöm a jeleket, néha egy-egy nap kimarad azoknak, akik ilyenkor is küldenek külön köszönet! :):)
Látom, fogynak a kutyusaim, pedig már majdnem megvolt az 1000.:(
Sziasztok!
Mindenkinek szép estét kívánok, és köszönöm a jeleiteket.
Kitartás!!!Már csak egy hét:)
Szép napot mindenkinek!
Látom nem unatkoztok ebben a nagy melegben:)))
Ronkának kitartást a nagy munkához,Marikának jó pihenést a lekvár főzés után,...Mindenkinek meg jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Olyan jó, hogy néha van itt is valaki.
Én ma anyukám miatt, főztem baracklekvárt.
Gondolhatjátok, hogy nem fáztam.
Hiába, ő semmit sem dob ki. Kapott barackot, és persze nekem adta. Jó lenne, ha még sokáig segítene az ő 89.-ik évével.
Jó éjt, elnézést, ha kicsit másról írtam.
Sziasztok!
Köszönöm szépen Mindenkinek a jeleket.Sajnos a következő napokban nem ígérem,hogy viszonozni tudom,de igyekszem.Holnap indul a fürdőszoba felújjítás,már hetek óta készülünk rá.Már most fáradt vagyok és hol van még a vége.De ha elkezdjük csak befejezzük egyszer.
Kívánok mindenkinek továbbra is szép nyarat és jó pihenést!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a küldött jeleket.
Valahogyan összelapátolom magamat, s a béna lábaim mellett lestrapált ujjaimmal mielőbb viszonzom. :)
Sziasztok!
Köszönöm a jeleiteket, és azt is, hogy szerda óta küldtétek, pedig én azóta csak most.
Egyszerre kaptam HÁROM különböző jelet elsején 22,14-kor " holdárnyék " jelküldőtől" Nagyon ügyes! Neki is köszönöm!
További szép estét mindenkinek.
Köszönöm:)))
Húú,tényleg nagyon meleg van már most is!
Örülhetnek a nyaralók!
Örülök Neked:)
További jó pihenést ebben a melegben:)
Szép jó estét!Itthon vagyok már:)
Köszönöm a jeleiteket,már viszonoztam is.(annak aki küldött)
Nagyon jól éreztem magam a rémes meleg ellenére.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..