Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
:D
tegnap sokat járkáltam a Béke tér környékén fél 4 és fél 5 között lestelek, de nem láttalak:(
szia Meli
nagy szelet mondtak mára és szerintem azt érzed:)
Szép jó reggelt és jó munkát mindenkinek!
Velem nem történt semmi érdemleges! Talán annyi, hogy tegnap reggel óta iszonyatosan fáj a fejem. Olyan mintha szét akarná feszíteni a koponyámat! Nagyon rossz! Fel akar robbanni az egész!
jóóóóóóóóóóóóó reggelt:)
képzeljétek tegnap végre meg tudtuk venni a biciklimet:) úgyhogy tegnap tekertem kb9 km-ert és ma már azzal jöttem dolgozni ami szintén kb 9-10 km-er:)
Szép reggelt lánykák!
Tegnap este akkorát medencéztem a 27 fokos vízben csajszival, egy csomó kört futottam neki a medencében, hogy jó gyorsan sodorja őt körbe-körbe-mint a wellnesben a sodró folyó-, aztán pedig ezt kellett úgy megfordítanom, hogy a szomszéd fiú és lánykám velem szemben, ellentétes irányban haladva tovább keringették a vizet. Hát mondanom sem kell, éreztem rendesen a lábam! Elfáradtam, mint egy igás ló, aztán úgy bevertük a szundit időben-végre...
Na , mennem is kell, kezdődik a reggeli műsor....Anya, gyere!
Viszont teljesen kiment a fejemből , hogy ma csak 4 órája van a fiamnak, s most csak remélni tudom, hogy nem felejti el a zongora órát. 7-én vizsgázik belőle... Lánykám pedig izgul a csütörtöki hegedű vizsga miatt, szertne 1.osztályos lenni ott is, nem akar 2. előképzőbe menni.A mostani vizsgaanyaga is elsőosztályos, annyira megy neki ...De hogy mi lesz belőle? Felőlem lehet zenész is, csak akkor még egy kicsivel több gyakorlásra lesz szüksége.
Megyek, mert a köv adag is lejárt a mosómarisban.
Pussz nektek, aztán barátkozzatok a csípős ételekkel, mert drága szert nem veszünk, meg hátha ezt is téglaporral színezik :D
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt