Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
akkor a dokid biztos most is alaposan megvizsgál, és addig nem enged el amíg ki nem deríti mi az ok. ez azért jó hír. nem gyakori ma már az ilyan doki szerintem.
sokmindent kipróbáltam már. jártam úszni, mikor még fel mertem venni a fürdőruhát, de győzött a szégyenlősség, hogy túl kövér vagyok, kipróbáltam a wing tsunt, de megint zavart a súlyom, jártam salsazni, de megint én voltam a legkövérebb.....
valószínű, h a fogyókúra kihatással van rá. most még nem rendszeres, mert fél éve rakattam fel spirált, mivel bogyót nem akartam többet szedni, hiszen amiatt híztam meg. most kell mennem ebben a hónapban dokihoz...hál'istennek az enyém egy szuper jó orvos...nem évente kell hozzá menni ellenőrzésre, hanem félévente, nem 5 évig hagyja fennt a spirált, hanem 4...körültekintő, teljesen megbízom benne. volt egy kis cisztám mielőtt feltette a spirált, lehet az is bezavar...az idegesség is közrejátszik, tudom...próbálok megnyugodni...
este 6-8 között lássuk mivel foglalhatnád le magad...nézz filmeket, töltsd le a régi kedvenc filmjeid és nézd meg őket...menj el a menhelyre és hozz el egy kiskutyát, így lesz társaságod is :) olvass könyvet...vagy írj egyet :)
nem változtattál drasztikusan valamin mostanában, azt hallottam az kihatással lehet a menzeszedre. nem akarlak megijeszteni, de kolléganőm lányának is felborult idén a ciklusa, nem tulajdonított neki nagy feneket, míg erős hasi fájdalmakkal el nem ment dokihoz. ott kiderült, hogy nőgyógyászati műtétet kell nála csinálni. de szerencsére semmi komoly, de meg kell műteni, pár nap kórház és kész........
nap közben még le is foglalom magam, de meló, edzés.... után este 6-8 fele nem tudok magammal mit kezdeni és akkor a legrosszabb. nincs hobbim, nincs kutyám, edzés után nem kereshetek még valami mozgást mert azt már nem bírnám.
nem tudtam, hogy ez is sorozat, csak zenét kerestem és leragadtam a témánál
biztos szét hajtották őket, de nekem is kell, hogy valaki álljon mögöttem és hajtson. árok én edzeni, de akkor sétálgatok, biciklizek. súlyzózni nem szeretek, ezért lenne jó ha valaki mondaná, hogy még ezt is csináld meg.
:-)
most volt a music tv-n egy műsor. 18 éves csaj 115 kg-ról indult és 90 nap alatt egy edzővel 73 kg-ra fogyott..................nekem is kellene egy ilyen edző
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt