Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
igen, tudom...de csak 3 napot kell kibírni, utána otthon leszek egészen jövőhét keddig...lesz időm kipihenni magam...legalábbis remélem.
Így még lehet, hogy 2-3 nap alatt átmenne....de ha összeszedsz valami komolyabbat, az hetekig is eltarhat....és az nem lenne jó..:-((
Hál'istennek csak 3 napot kell jönni, a mai napot kibírom, de ha este megint lesz lázam, és nem érzem jól magam, akkor otthon maradok...
Egyetértek Melcsi! Rozi menj haza gyógyulni!!!!
Jobb lenne, ha kúrálnád magad....valahogy, mielőtt valami szövődményt is összeszedsz....:-((((
Mert muszáj volt bejönni, de legszívesebben lefeküdnék...nem aludtam túl sokat az éjjel...:S A szemeim is kifolynak...de nem panaszkodom...kibírom...
szia Rozi
miért dolgozol te betegen????
vigyázz magadra
Sziasztok, megjöttem!
Tegnap este 38,1-re kúszott a lázam, 2 dunyha volt rajtam, de úgy is dideregtem. Ha hozzáértek a bőrömhöz már az is fájt. Ma reggel 37,3-ra lement a lázam. A fejem szét akar robbanni, az orrom tiszta piros, az is fáj. A derekamban késeket forgatnak...szóval szét vagyok esve. Most meg nem volt melóhelyen net, azért jöttem később. Remélem nektek jobban sikerült a hétvége!
nálunk ilyen kérdések nem voltak de jó volt én élveztem:D
Nekem is volt augusztusban, általános iskolai. Nem volt sok kedvem menni nekem sem. Azok nem jöttek el pont, akikre kíváncsi voltam, és azok voltak ott, akiket egyébként is láttam mostanában a facebook-on, és iszonyúan nem volt kedvem a társaságukban lenni (14 éves korában is ringy@ nőci, most is hasonlóan, túl a sokadik váláson, kocsmatöltelék fiúk). Nem volt jó hallani, hogy mi lett belőlük, és én éreztem cikinek, amikor elmondtam, hogy én mit csinálok. Egyetlen kérdést kaptam: "mennyit keresel". Úúúú, kellemetlen este volt. Talán nekem se kellett volna elmennem.
jó volt bár nem volt sok kedvem menni.
Örülök, hogy azért jól érezted magad..:-DD
Csinos voltál nagyon! :))
jó volt ott foglytattuk a hülyeségeket mint régen:D
de vicces volt, mert beléptem az ajtón és az egyik srác aki 15 éve nem látott és tátott szájjal állt 2 percig hogy milyen gyönyörű vagyok. A végén már mondtam neki hogy mostmár becsukhatod a szád:D:D:D
csak sok volt a cigi füst és a zaj, a végén ezért mentem haza korán (0:00-ra értem haza:D ) de sajnos kevesen jöttek el:(
Nekem most rossz a gyomrom, éjszaka sétálgattam is serényen, fájt, görcsölt a hasam. De jöttem dolgozni, gyümölcsöt és magvakat hoztam, remélem sikerül rendbeszedni a gyomromat estig, és megéhezni.
phúúúúúúúúúúúúú.....ez naon finom lehet....majd egyszer ezt is kipróbálom...:-D de tennap a reggeli tojásrántottámat estig emésztettem....mán az is nehéz volt a gyomromnak, pedig alig volt alatta picuri olaj...:-D
Nagyon fincsit főztem tegnap. A gyerekeknek szárnyasrizottót (répakockák, borsó megpárolva, majd ráhalmozva egy kis keményítőben áztatott csirkehusit, majd amikor összesütöttem, egy bögre rizst. Fűszerekkel, sóval, ízvarázzsal ízesítettem.
Emellé készítettem egy kis juhtúrós sztrapacskát (tk. lisztből), és harcsapaprikást. Ez utóbbit úgy készítettem, hogy lecsós alapot elkészítettem, egy kis pirospaprikát rá, majd a harcsafilét felkockáztam és még 10 percig átpároltam az alappal. Nagyon finom lett!
A férjem ma muszakát készít. :D
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Szia Rozi...:-D Hogy vagy?
Hogy sikerült a találkozó?Minden klassz volt?Manócskád jól van már?
jó, mi?hát, valahogy le kell szerelnem a pasikat...ez meg olyan Melindás szöveg...:-D Oszt úgy meglepődnek, hogy megsértődni sincs idejük..:-DDD
Szia!Sokat ettél????hát...ez szerintem nagyon kevés....hol van valami fótt étel féle?nem tudom...de szerintem ez így nem lesz jó, mert koplalásnak hangzik...
sziasztok
húúúúúúúúúúú rengeteget írtatok a hétvégén, ndem is tudtam mindent visszaolvasni, de talán ma sikerül. Legalábbis remélem:D
reggelire ettem két szelet Abonettet májkrémmel. Tízórai nem volt, vendégeim voltak, ebédre a currys kukoricasali sült pipicombbal, uzsira 1 narancs, vacsira 2 db Abonett 1 főtt tojás, 2 deka felvágott.
na csajok ma eddig ettem egy banán egy alma, egy negyed ananász, egy joghurt, és egy kis sajt csalamádéval...
ti miket ettetetk, szerintetek sokat ettem eddig, most ugy érzem, az elmúlt napokban nem ettem ennyit:(
és még tuti lefekvésig valami le fog csúszni, rmeélem csak max egy joghurt vagy gyümi
Na csajok, most ellépek. Lehet még este jövök, de ha mégsem, akkor reggel mindenképp találkozunk! Vigyázzatok magatokra, további szép vasárnapot! Puszi Nektek :)
Tényleg nagyon édes a csöppség, kis zabálni való :) imádom a picúrokat :D
megmondom én miért: mert megijedt, hogy mégtöbben leszünk és inkább a menekülést választotta a halál helyett...:DDD
További ajánlott fórumok: