Kötözködés (beszélgetés)
nem, babam, nem vagy normalis, de ez igy a normalis:)))
en is koran keltem, fel 8 :)
na, ennyit a hetvegi sokaig alvasrol:))))
jooo reggelt vietnam:))
kidobott az agy fel 8 kor..
ez mar betegseg, ha en ,az alvo vilagbajnok ilyen koran felkelek:DDDD
amugy puszi nektek, meg napsutest:)
Méééé, ütsz már megint? Mit csináltam?
Reggel elrohantam ragasztópisztolyt venni, motorral, hát majd lefagytam róla! Komolyan, mint a Dumb és Dumber-ben!! :)
Most meg ragasztok varrok. Holnap is megfagyok, csak akkor egész nap!!!
itt a piktor, lassan kezd a fejem fajni a festek szagtol...
de nem baj, ezt vartam egesz heten, marnint a piktort..
es persze, forgalom meg akkora,alig gyozzuk:DDD
most az is jon,aki fel eve nem jart nalunk..
edesem, szoltam volna....
sajnalom,de meg semmit nem tudok..
ha lesz valami szoooolok.
nem tudom, csak az jutott eszembe, mikor a naplojaban meglattam a Zancsinak az uj csimmajat, mert rolam tudni kell, ruha+ekszer+csizma+cipo+taska manias vagyok:)))
es most huszadikaig irigykedni fogok a Zancsira:))
Csutka: Mi lesz 20.-án?:)
Doxi, Ancsi igazatok van:)
Az a gond, hogy én alapjában egy végtelenül türelmes és vidám ember vagyok, de most mindenért felkapom a vizet. Nem vágok földhöz semmit, mert nekem kell összetakarítani:)
jóvanmilyenvagyol, oszt egyébként is elkéstél, igazolatlan óra, kész , ha még néhányszor elkésel, megyek a jegyzőhöz:))
a csimámra vagyol irigy??:)))
jó reggelt, már megjártam a falukörömet, Gabinak megint szétesett a bringája, gyorsan be kellett vele rohannom a suliba, akko már felkeltettem egy ügyfelemet is nehogymá itt aludjon:))
Mizu mindenki?
Jó reggelt!
o(_) a kávétok. Ennyi maradt!!
Nananana!! Le a depresszióval! Azért kell idejönni, mi majd kiűzzük belőled. 3 éve gyakoroljuk ezt a feladatot. Ezen már mind túl vagyunk, többszörösen is. Nem menekülni, idejönni, panaszkodni, elviselni a hüle banyák vicces(és komoly) tanácsait, felvidulni!!!!
♥
Sziasztok:)
Bocs csak ma szar napom van....elegem van magamból:(