Kötözködés (beszélgetés)
Csutikám szívemből szóltál, akkor meg vagyok nyugodva. Azért menet közben odadobtam egy kis csirke husilvest, jut belőle bőven a kismamámnak is:))
megyek egy kicsit melózni is nem soká, de csak egy kicsit:))
apának ez a tünet már a tavalyi gomba hatása lehet, tehát te vigyázz magadra jövőre.
Én is akarok gesztenye-buliba menni, vigyé má magaddal lécci......
amugy, itt mar teljes az anarhia,ugy nez ki az uzlet, az iroda, mint egy nyomornegyed...
tenyleg nagyon ronda!!!es egyre rondabb, ma kivitte a tesom az iroda falarol a masik polcot is, hat mit monnnnyak,brutaaaaaaaaal a fal...
csupasz, kopasz,es tenyleg nagyon ideje kifesteni...me okadek
Zancsi-bejbi, ez egy fertozo virus lehet, ami a levegoben,es neten terjed:)))
ellenszer nincsen ra, en mar csak tudom...
ismeros a helyzet, tervek azok nekem is vannak, aztan kv,net,fotel :))
de a lelkiismeretem megnyugtatasara, aze mindig bekapcsolom a mosogepet, akko azt hiszem,hogy csinalok valamit, meg haladok valamivel...a tobbit meg legtobbszor letojom,es aztan fel ora alatt osszeramolok, de nem mindig:))
tudod mi van??-faradtak vagyunk,ki vagyunk egve, kedvetlenek,tele gondal, bajjal,problemaval, penztelenseggel,szamlakkal,kolcsonokkel...soroljam meeeeg????
es ha a gep ele ulok, a kavemmal, meg a takarommal, a biztonsagerzetet ado Carlos-fotelbe, akkor a gep,meg a net, eltereli a gondolataimat,hogy ne akarjam magam naponta tobbszor is folkotni...
na, ez van,szolj ha valamelyik pontnaaaa tevedtem szivem
Nem a gombával lehetett a baj, ha neked nem ártott:D
a boszik milyen irányba repültek? Mer ha délnek, jön a hideg... :D
Csináltunk apával ebédre finom rántott gombát, most szedtük az erdőben. Én még élek, ő már bolond! :)))))
Bakot nem ugrottam, de tüzelek ezerrel (pár boszorkányt is láttam errefelé repülni...) Meg varrok.
ÉS ÍROM AKIT ÉRDEKEL!! MEGYEK A GESZTENYE-FESZTIVÁLRA ÉN IS!!!!!!!!!
Te kötözködsz:D
Én takarítok, főzök, bakot ugrok....:D
majd megbeszéljük, tudod nem szeretem túl korán, kabala meg ilyenek:))
a vasárnapról nem is hallottam:)))) mi a véleményed a múltkori ötletemről, tudod irni-irni-irni, nem akarlak nyaggatni, félre ne értsd, csak nem irtál, aggódom érted
mikor menjek?
a Briginek/Gitta néninek tegnap volt a névnapja ma a Brigi szülinapja,és nem akar most nagy felhajtást csinálni.
Beengedtelek:)
De nem nagy durranás:)
szia drága, de jó hogy itt vagy. Mi van, mit nem érezett, mi lett volna vasárnap, valamiről lemaradtam:)))
Átadom Mancinak, eljössz majd?
Sziasztok!
Ancsi gratula Mancinak.
Sajnálom,hogy vasárnap nem találkozunk,de Brigi nem érezte úgy ,hogy most bulizni kéne.
hali késtem, de van igazoló papirosom, vótam a központba , leszámoltak velem:)))
kutyuruk jól vannak, Manci is, apaanyagyerekek is, már látok kicsit, ugy aludtam, mint a bunda, végre. Mondtam este a kölyköknek, hogy aki nyivogni mer mellettem, azt kikötöm a láncra, megijedtek, csönd volt egész éjjel:)))
Csutikám , bénán is lehet festeni, ne nagyzojáá mán, legfeljebb kicsit absztrakt lesz no.
jó van Ági, látom te se mész egy kis hülyeségért messzire.
Tessék elolvasni Doxi adatlapján az általunk irt verset és hozzáirni minima egy versszakot, sajna ez kötelező:))))
HE HE, akarsz te nyakontot kapni???
tudd meg, egy bena asszonnyal packazol, aki mar igazabol 2 x lebenult....
tehat megharaplak,he meg 1 x nem szolitasz oreganyadnak:)
Sziasztok:)
Hogy-s mint ma reggel?:)
edesem, ha az ugy menne,,,
nem lehet, me szamla kell mindenrol....
amugy meg a bena kezemmel, gerincemmel, derekammal, labammal...heeee, nincs is tobb testreszem, akko mive kencezzek te nagyon te:)))