Kötözködés (beszélgetés)
csuri20 állandóan gólyát küld nekem! de mért???
nehogy azthigyje bárki hogy várandós vagyok,ha ha Isten őrizz,soha többé!!:)))
szép jó estét neked is!:)))
tornáztatok rendesen,ügyi volt a kis pasi?
közben olvasok vissza, hogy nem zavarom-e a többieket :P és nem köszöntem
Szóval:
szép jó estét!!!
hát ha nem fáááj.... :P
Atit sokan nézik kislánynak, el kéne már vinni fodrászhoz :S
ja értem már!!:)))
áá nem, oviban volt szülői,ott nincs panasz sosem!:)))
ráadásul nem voltam szülőin:DD
Anya mondta mindig mikor mennie kellett szülőire:
- mire haza érek kipárnázod a feneked? (már a verés ellen ) :P
á nagyon nagy szinésznő
h szólok hozzá,pimaszkodik, de csak ha egyedül vagyunk.
ha apa is itthon van akkor persze be van sz@rva az apja előtt,nem beszél csúnyán velem.
Az apja is ezért mindig csak gügyörészik vele, nem hiszi el hogy a lánya milyen zsivány.
Szóval nem tudom.
Ha ő csórta volna el, akkor se ismerné be.
A cigit is tagadja,még most is, pedig már rég lebukott.Nyilvánvaló hogy mit csinál,és tagad.
Apucika meg hisz neki,mert olyan ártatlanul tudunk nézni,néha még egy két könny is kipottyan,és akkor sajnálja a lányt ezerrel,.. a háta mögött meg meglopja a saját lánya, meg mindennek lehordja:PP
Őrület ez a csaj.
párom nagylánya kiakasztott,minden nap kiakaszt,és nem tudom mit csináljak:(
a suliban pasizik ezerrel,félévkor megbukott, és cigizik,bár tagadja.
ciki ha elolvasom a kis órai levelezéseit ha a kezembe kerül?
onnan tudom hogy pasizik,meg cigizik,ráadásul azt is hogy az osztálytársai budítják hogy lopjon az apja szekrényéből cigit.
Észre vette a párom hogy gyakran eltűnik 1-2 doboz cigi, de azért ez több a soknál.
kérdeztem tőle hogy legközelebb mit fog elcsórni? a házimozit? netán a 2 hete eltűnt telómat is ő csórta el?? ezek után mit higyjek neki?
hű gyors gyógyulást neki:)
a kutyut meg sajnálom,szegényke:((
láttam már el is mentettem:))
tegnap meséltem gigának hogy a párom milyen fini pizzákat csinál,aztán most majd annak a receptjét megkérdezem apánktól ha hazaér.
Szerintem jól fog állni neked a rövid:)
dögös, vagány lesz!:))
Szegénykém, de jobb lesz neki a Kutyamennyben!
Na, ha szimpik, meg jónak tűnik, akkor már csak sikerül valami!! Kitartás, drága!!!♥♥♥♥
igen, jó végre, végre ott vagyunk ahol lenni kell, végre itt azt gyógyitják amit kell.
hétfőn befekvés, minima 4 hét rehab., nagyon szimpi az egész, jó lesz
apikát el kell altatni:(( már csak az időponton vacizunk
nem érzem! Még egyszer...
Te csájé!! ma annyit gondoltam rád, olvasok egy könyvet, az a címe: Kutya élet....ezt neked is el kell olvasnod. Egyik pillanatban sírok, másikban nevetek...annyira jó!
Mi újság? Jó hír?
Én most levágatom rövidre! Jujj, már régen volt...remélem nem szúrja el a fodrász csaj.
Utána megmutatom....vagy nem! :)
Üdv, mindenkinek!
Voltam az új szemümért! nagyon csini, a Dani választotta! Holnap fodrász és utána megújult Doxi jön! Ááááááááááá....öregszem, érzem! :(((
Helló, Giga! A gyönyörú kisfiadra, azt hittem egy gyönyörű, csodálkozó szemű kiscsaj...bocsi. Éppen azon filóztam, hogy ilyen szemek nincsenek!
Viszont...3 próba az van...kiállod? Mert akkor mondjuk! Ezen itt mindenki átesett...pedig nem a ló túlsó felén van! :DD
jöttem
sehol senki?
nem maradtam szülőin,mert apánkat behívták dolozni 5-re és még a sulisokért is menni kell,tehát maradtam itthon,mert nincs aki heyettem itthon legyen.
végülis azt mondta az ovónéni hogy sok újdonság nem lett volna nekem mert mi már kibeszéltük ott délutánonként a szülői témáját ami a farsang.
megyek hajatmosni,mert 4-re meg menni kell:(
majd benézek még:)