Kötözködés (beszélgetés)
Nem!!
Inkább unoztunk;)
Te nézted?
csokolom, mar ideje volt am megjelenni....
racsok nalam is vannak, csak fenyuk nincs, de a racsok azok kekek...
:D
Te napszúrást kaptál?!
veeegre, mar valaki joootttt:))
hol az uj frizura he???
elkepesztoen haragszom, ratok, hat kire masra???!!!
en mar arra is gondoltam, benyujtom a felmondasom, me ti man mind megtettetek :)))
lusta lusta lusta lusta mind!!!
jo reggelt, ..lenne, ha nem orditanatok itt hajnalok hajnalan..
de tudom, irhatok en amitAKaROk+ me, ugyse jottok amig en itt vagyok, csak ejjel, meg hajnalban sunnyogtok ,direkt kilesitek,hogy en mikor nem vagyok itt,hat szep ez???stop
Jól bele húztatok tegnap,stop!
Frizura fotó lesz,stop!
csak már elfeküdtem,stop!
Jóóóóó reggelt!
látom nem én vagyok az egyetlen korán kelő a bandában!:))))
legközelebbi ilyen alkalomkor vegyél be egy bogyót, majd idd le magad és utána húzd le magad a wc-n:D
Ja, én már mondtam az uramnak, ha jön haza és nem talál itthon, akkor elvittek a szimpi fehérruhás bácsik egy barátságos, zöld helyre és még cuki kabátkát is kaptam. Ha jön látogatni, hozzon gumicukrot, mert azzal nem tudok kárt tenni magamban, na meg szeretem is, elvégre gumiszobába gumicukor dukál:D
Azuram épp most javasolta, hogy ha lehet csendben ne legyek álmos (mert folyton pofáztam és nem hagytam aludni), vagy menjek nyírjak egy kis füvet az új tankommal :-). Lennék népszerű így éjfél tájban.
Doxi eltankozok én oda, de nincs zabálás. Még le köll fogynom 10-15 kg-t :-).
sajna már nincs ilyen hely, mi a szar lesz velünk, tényleg begolyózunk, keresgéljük az okokat, hogy mitől, melegtől, esőtől , front, meg anyám kinja.
Nekem gyorsan meló kell, nálam tudom, hogy ez az itthon lébecolás a fő baj, szerintem neked is, na meg az apró problémáink
Gyúrjunk vazze :-)
Fűnyíró bepöccentve. Baszki, alig birok szaladni utána :-). Azé' az én drága jó emberem letesztelte, hogy elbírom-e? Majd nyugtázta, jóvan Nyuszika, megy ez neked. Fasza. És, hogy rohadjon meg nem piros ez a jószág? Ez lányos szín. Ez nálunk azt jelenti, innentől ez is kislány meló :-).
Ancsika, hogy szíttam? Gondolom csak a szennyes részletek érdekelnek :-). NA az nincsen.
Csak nálunk úgy működik, hogy a menedzsment kitalálja mit akar, osztan kiosztja nekem a szervezést. Nyuszika, nyaralni akarok jövő héten, Nyuszika, új fűnyírót akarok stb stb. van egy hódmezővásárhelyi webáruház, na az link, mint a TV-shop. Ráadásul 3 bótjuk van, és miután egyszer már lukra futottam velük, gondoltam másodszor nem szeretnék. De akkor még nem tudtam, hogy 3 bótjuk van. Há' nem onnan rendelt azuram megint? Az a baj, hogy nagyon jó áraik vannak. CSak b....nak szállítani. Izélgettem én őket minden nap. Aztán körbetelfonáltam a várost, kiművelődtem fűnyíróbul,írhatnék nekik prospektust :-), majd átnyaltam az összes webbótot, majd újra telefonáltam, és ahol aszonták, hogy van, mondtak, kűggyed édes öcsém. Pénteken kértem, oszt ma meg itt is lett. Alig 80 órás internetes keresés (amiért persze kaptam, hogy mékelléjfélkorisagépelőttülni, azé b. m. mert te lusta voltál bemenni a 2 utcányira tőled levő bótba), 3 óra telefonálás. Na mindegy, van. Nagy szerelem lesz, má látom :-)
gyerekek ez már kóros, nálam detto. pedig ma még itt volt délelőtt a száját soha be nem fogó öcsi -fotót nézni-, nem tudtam eldönteni, hogy leigyam magam , vagy bogyót vegyek be, vagy lehuzzam magam a wc-n, végül lefeküdtem kicsit aludni és olyan gyomorideggel keltem, azt hittem megpusztulok....
szerintem lassan berámolnak minket a dilibe, ott legalább jól elleszünk