Kötözködés (beszélgetés)
:))))))))))
Héééé...Te! Azért , csak finoman! :))
szia mindenki!
beneztem 1 pillanatra, hatha itt vagytok, de nem vagytok.
jo ejszakat.
mostmar estenkent itt leszek,Carlos holnap utazik,aztan olyan maganyos leszek....raerek majd itt ucsorogni a gep elott.
puszillak benneteket, jo ejt!
Hát, basszus, ez nagyon klassz! Agymenéses, vagy nem, de akkor is! :DDD
Van itt nálunk egy csajszi, a Tomoni, ő érti a cukrászkodást, kérdezd őt és hivatkozz ránk. Privit írj neki! Moncsi, az tudja! :DDD
Én is csak azért pöccentem be a kis lókötőre, mert volt éppen mit csinálnom a takarítás helyett. emellett az a kólásüveg ugye szétrobbant, ahogy ugrált rajta :-). Szuper, kólabomba :-)
Á, már nem tudott mibe belekötni, belekötött abba, hogy honnan másoltam ki 2 mondatot. Igazán nagy bölcsességre vall, ha tudod használni a google-t :-). És egészen az első találatig is hajlandó vagy olvasni :-). MIndegy is, megfogadtam, hogy nem szólok vissza. HA mára még egyet beszólt volna, csak simán elküldöm a picsába, oszt kész. Aztán lezárom a dolgot, és levegőnek nézem. Ha neki ez a pöcshosszabító mutatványa, hogy mindenkibe beleköt, ám tegye. Én az ő negatív véleményétől nem leszek kevesebb.
Jójaz mind, Krisztike, csak csinálni köll :-). A kivitelezés a titka, van néhány alapszabály. Ha van türelmed visszaolvasgatni a spotos blogomon, van benne elég sok dolog az ízületvédelemről, beleértve a hasizom gyakorlatokat is. Meg van egy gyógytornászós fórum, ott is sokat okoskodtunk a témában egy lelkes, helyes fiatal gyógytornásszal. Ott még t.bernadette-ként írtam.
Sajna a derékfájás az, amin javít a mozgás, és létszükséglet is, de van, hogy tök mindegy mit csinálsz, akkor is fájni fog, aztán abbahagyja.
Nyugi, csajé! ne húzd fel mAGAD! oLVASTAM A FASZI HZS-IT, TÉNYLEG EGY FASZKALAP.
éN MÁR AZ ILYENEKEN NEM IZGATOM MAGAM, MERT PÁR HÓNAPJA NAGYON NECCES VOLT EGY ILYEN HÜLYÉVEL A DOLOG, DE VÉGÜL ŐT B@SZTÁK KI...
nYUGI...AMÚGY AZ ILYENEK IDE NEM JÖNNEK, AHOL DIREKTBE LEHETNE BELEKÖTNI MÁSOKBA...ÁÁÁÁ, AZ ILYET EGYIK SEM VÁLLALJA FEL.
Na, most faszán benyomtam a caps lockoot, és mivel sötétben írok, nem is figyeltem...bocsi.
A kóla ügy miatt nem haragudtama gyerekre, ilyesmiből én már nem csinálok problémát, csak szar volt, ahogy a konyhaszekrény aljáról, pont a nyakamba csorgott a barna, ragacsos lé. Br!!
Az a fórumotok, az tök klassz, beleolvasgattam. Nekem is ajánlhatnál hasizom tornát, a fájós derekamhoz!! :))
Kiürült a ház. Megszabadultam a kölyköktől és a kutyától. Mondtam anyukámnak, várjanak, még kifogom a halakat is a tóból, vigyék el azokat is :-).
Persze, hogy van kép. Majd hónap tőtöm fel a blogomba, ma már nem látok ki a fejemből. És még finom is lett, gesztenyés. De már értem miért kerülnek ezek ennyibe :-). Holnap de csúnyát fog mutatni a mérleg. "anyád, de dagadt vagy, leszállnál rólam" :-)
:-))))). Ismereeeeeem. Enyém kölköt majnem megöltem pár éve egy hasonló manőverért. Persze az szándékos volt. Éppen négykézlábaztam úgy 3 napja, vagyis fugáztam a teraszainkat, hasonlóan hűvös időben. Erre kölök, bemegy a spájzba, és elkezd ugrálni a meleg kólás üvegen. Kíváncsi volt, kibírja-e. Nem bírta. Szerintetek mi pusztítást rendezett egy csurig szarokkal és egyebekkel megpakolt 2,5 nm-en?
De legalább neked se jobb :-)))
Bocsi a kárörvendésért, de úgy felb...ták az agyamat. Van egy mozgásos fórum, ahol tartjuk egymásban a lelket a lányokkal, hogy "húzzatok má tornázni", meg grammonként fogyunk. Erre jön egy faszkalap és elkezdi nekünk osztani az észt, mindenbe beleköt, és az ő 20 éves versenysport múltja, meg 220 kg-val guggol, oszt semmi baja a térdének stb. (egyébként mindenhol ezt csinálja, "merolyankurvamenő, hogy az egész országban díjmentesen lehet hívni a számát" -Ford Fairlane). Itt lenne a helye. Hátha ti ki tudnátok csinálni. És a legdurvább, még le is hazugoz. Na most mondanék olyanokat, hogy egy óráig kéne kisípolni, de minimum a focis kínai csodakürttel. Meg nem vagyok neki hiteles. Kérdezd már meg öcsém, érdekel-e? Már régen leszarom, ha valaki nem kedvel. Főleg, ha ilyen surmó.
Az olasz kajákat is szeretem!! nagyon! :)))
Hogy vagy Körmincém?
Jól van...mondommagamnak.
Tök jól lehűlt az idő 25 fok van. Pont ideális..meg oda áll is.
Kipihenem a tegnapi vendégséget. Este még faszán elmosogattam, majd reggel a ygerek, elővette a mélyhűtőből (!) a cólát és kinyitotta, akarom mondani kirobbantotta....naná, hogy a tiszta edényekre, de gyakorlatilag az egész konyhára. Kicsit izgalmas volt, hogy mindenhonnan cola folyt és csöpögött. Tehát, be nem tervezett vasárnapi programként újramosogatás( Recycling) és konyhanagytakarításhogyafeneegyemeg!!!
Bosszúból ma nem főztem, maradékokat ettünk. Mexikói és amerikai napot tartottunk, volt tortilla, pita és hamburger!....kólával. :))))))))
Hali lányok!!
Azért mert a Zancs, pancsi-zik, azért még a többiek jöhetnek!
Scara! csináltál képet a barbie-s tortáról???
Fincsi lett ugye?? :)
Hát, hogy neked semmi se jó!
Én nem tudok sütni, nem is nagyon szeretek.
Főzni annál inkább. Mondjuk szakács voltam elég sokáig, tehát ez nem nagy kunszt. :)
Nálunk most ürült ki a kert, elmenetk a rokonyok. Daninak, a kisfiamnak, meg anyósomnak a névnapját ünnepeltük. Egymás utáni napon van a kettő. Legalább egyben letudjuk!
Baromi meleg van, de a rohadt szúnyogokat most sikerült elűznöm.
Úgy bezabáltam és ezt most úgy nem kellett volna....csak nyögök.... Ööööööööö!! :D
Akármelyik. Barbie-kkal fogok álmodni. Ma is egész nap sütöttem, és még van egy kör. De már csak a csicsázás, azt meg szeretem. Remélem olyan finom is lesz ez az átkozott, mint amilyen sok macera van vele. Basszus, belement 20 tojás. Igaz, maradt ki jócskán piskóta.
De éjszakai itthoni pillangó szivesebben lennék ;-), De ilyen k. melegben?
Helló lányok!
Látom mindenki élvezi a nyarat!:)))
Itt is rohadt meleg van....
Csajok megdöglök. 35 fok van a házban. Nekem meg Barbie tortát keöll sütnöm a lyányomnak, htvégén nagy családi bandzáj. Takarítani is kéne, meg vasalni a kölyköknek, mert hála a magasságosnak anyukám elviszi őket 1 hétre.
Mindenre vágyom, de ezekre nem. Ömlik a víz rólam. EGész éjjel kódorogtam a terasz meg az ágyam között, mint egy hülye holdkóros. Mire elpateroltam a hajléktalan csigákat, rájöttem, hogy kint se tok aludni.
És má' totál depi vagyok, hogy nem tok tornázni se :-(.
Figyu, Te Pápux!!
Itt éjjel akkora vihar volt, hogy rendesen megijedtünk. Ennyi eső, nem is tudom mikor esett le egy éjszaka alatt. Most már süt a nap, 28 fok van és dunszt!!!
Az erdőben jó pár fa kiborult....én is ki fogok! Hm....
Azt imádom!!
Ma én is csobbantam, tök jó kis tavat találtunk tőlünk 10 percre. Tiszta, nagy, mély, meleg, szép. Ingyért. És alig van ott valaki!