Kötözködés (beszélgetés)
ikra volt e benne??
inkabb azt beszeljed aa!! :))
nem van tej benne, te ..
esetleg ikra, az meg sotet vagy vilagos barna,es olyan kis apro gyongy szeruser..mint a gombostu feje, kb akkora kis bigyokbol all ossze,es azt tudod felhasznalni.
ps:
nem nagyon rohogtem :)
hat ez az!!! nekik mindent lehet, es egy legyintessel el is intezik akar hogy is atgazolnak rajtunk...
nem ,nem koolll anyos:DD
Szeretem az ilyen kiirt fórumokat és nem kevés van ilyen :szerintetek terhes vagyok?meg: hőhullámom van szerintetek lehetek terhes?
áááááááááááááááááááááá na és a fogyókúrás izék!!!!
na de én nem állok a sarokba mellétek NEM és NEM!!!nekem is van egy anyósom aki nem beszél velem, kipróbálhatjátok hátha nektek megszólal kell???
az anyosok man csak ilyenek:DDD
akarod az enyimet???:DDDD
no, majd akko tunnad meg mijaz hogy felidegesit :DDDDD
ja, én is egy ökör vagyok, hagyom magam felidegesíteni, most éppen anyósom ugrál az idegeimen, na meg a szokásos.....
na nem baj,
Moncsi irigykegyééééé, kaptam a "szerelmemtől" egy óriási pontyot, bibi, most megküzdök vele
ne maaa, mi bajod van??ki bantott, agyon utom!!
itt a rambo ruham, folveszem, es indulok!!!
dzsungel van ??:)
nincs ra garancia...
akikkel beszeltem 50-50 % valakinek jobb, valakinek rosszabb, valakinek ugyan ugy faj tovabb..
no, akko wazze legyek okos...
tegnap idegbaj volt otthon.. az ejjel arra ebredtem, hogy uvoltok a fajdalomtol, annyira fogta a gorcs a jobb labam,fol se birtam kelni, mert nem engedte el egy 10 percig legalabb..
aztan lassan, de folbirtam kelni az agybol, kis seta a szobaban,es aztan vissza fekudtem.
nagyon felek,hogy total le benul a labam,no,eze van szar kedvem, a mutettol meg fosok,persze hogy nem akarom..
nem enged oda:DDD
olyat belem vagott a konyokove, elajulok minnnya :DDD
ki vagyok az agybol mar regen...
kavezunk a tesommal eppen, a amsodikat isszuk..
a kedvem szar,az ido is az, esik is meg nem is, melegis van meg nincs is...
szoval...elvagyok..
puszi mindenkinek!
köszi a kávét :-)
hol van a halam?mert ma halnap van nem?