Kötözködés (beszélgetés)
minden ok priviben lejátszottuk és mi is vicceltünk ha visszaolvasod!
most nem tudok ennél többet mondani .......
Képzeld, a kutyák megvesznének az ablakomért!!
:DDDDDDDDDD
NA!
ÉBRESZTŐ!! KI AZ ÁGYBÓL!
Óó...de jó lesz....csak el ne felejtsem, mert furán nézne ki rajta egy pipi-comb matrica, némi foki-péppel!!
:DDDDDDDDD
Fokika gerezdekre szedve, héjában hagyva.
rozika, meg fokika beledugdosva, pipike hasába.....azonkívül csak só, meg kis bors.
Meg tán pipi alá némi fehérbor...már csak a jókedv kedvéért!!
Ha kész, küldesz?
Bocsi, csak a kép. Oké.
Nem majoranna, hanem rozmaring.
Bocsi, lányok, látom itt kellett volna lennem.
Szóval....főleg, Moncsi!
Nem emlékszel a "link-emberre"?
Malebogia...na? Egyszer kétszer már járt itt nálunk.
Csak most ikognitózik...hol trezor Mélaboglya, hol Bugyirózsaszín. Hm..ez utóbbi nem tudom igazán illik-e rá, bár az páros dolog, mint ahogyan ő is arra készül, hogy egy pár legyen. Tűzijátékkal, virágözönnel, pompomlányokkal.........most keresi a pom-pom-kat.
Ha valaki tud kötözködni, hát Ő tutira.....bár nem mindig szokott. Inkább zenében beszél....
Szóval, ne bántsátok, ő a védelmemm alatt áll és lehet, hogy legközelebb mondjuk Jamesbondos néven fog futni, legalább 007-el!
Na, így korán reggel ennyit! :)
A naplómban benne van, nem? A kajásban.
Vagy nem?
Doxiiiii! Holnap a fokhagymás csirkédet akarom megsütni, de már nem emlékszem rá, hogy hogyan is kell, pedig már egyszer megcsináltam...jellemző:)
besózom, meg tán majorannázom is, de ez bizonytalan...meg a fokhagymát hagyni kell héjjában, csak gerezdekre....meg izé...segítsééég!
halihó, nincs kedvem aludni:)))
nem köll ancsit izékedni, nem tudtam jönni, mert nem volt net, meg tv se a franc a fejüket.
én tudom ki a pasi akit jól megcincáltatok, csak kicsit más a neve, Doxi barátja, má nem ugy, hanem ugy,
na gondolom most nem beszél velem senki, naplózok egy kicsit
na akkor lépek
sziasztok
naaaaaaaaaaa
gyere visszaaaaaaaaaa
dolgoztam,hazajöttem ,takarítottam egy keveset csak látszatra legyen valami és utána futás biciklizés !
te?