Kötözködés (beszélgetés)
Nap az nálunk sincs, de 10 óra óta nem esik. Viszont egész éjjel zuhogott. Egy nagy sártenger az egész hegy! :(
Én is Körmi kenyeret sütök, dagadozik, szépen!!!
:)))
sziasztok!
az eső esik :-(
megyek oszt harcba szállok megint a körmi kenyérrel:-)du majd jövök!
kügyetek mán egy kis napot!!!
Gyerekek jó reggelt! Alig érzem a lábaimat,a derekam sajog,szerintem Doxi sem érzi jobban magát!! kb 5km-t gyalogoltunk,táncoltunk,jubbogattunk,én még utána konferáltam,meg közben énekeltem is...hangom még van,torokfájás a pajtása most.Bővebb beszámolót délután tudok írni,most nem vagyok alkalmas,meg főznöm is kell mert anyámék buliztak(pedig nekem kellett volna...),úgyhogy tarthatom a frontot!Délután érkezeeeem!!!
Gyere, Te nííííííííímand!!!
:DDDDD
Erre gyártottam a tetkókat!! A Művésznő énekelte!
Holnap megmutatom!
jó hát ha így akkor így:-)
meg persze a beszámoló!
ja és hogy vagy?
Sziasztok! Lezajlott aminek lekell,fáradt vagyok,most pedig belezuhanok az ágyba.Holnap kérek képeket,és teszünk fel,Doxi is csinált párat! Jó éjt nektek!!!
Körmi én leszek a managered:))
akkor próbáld ki bagettnek (kiflinek) ugyanezt a zsömireveptet...a lényeg, hogy a tésztából kis téglalapokat nyújtasz és felsodrod őket...majd ugyanígy kenegetni-sütni-kenegetni
nem sír, zancsinak is kijött eddig, csak tegnap kicsit odaragadt a széle, de azóta már megint sütnöm kellett és el is fogyott, sőt már két helyre továbbitottam is a receptet, körmi kenyér néven. szóval nem picsog
jaj ne má majd holnap megpróbálom még egyszer,de a Bazsi a zsömlétől el volt ájulva a krumplihoz ette pedig kértem ne tegye de azt mondta anya annyira finom:-)))
:(((
én mindig így sütöm, és sosem volt problémám, hogy nem jön ki, vagy mittudomén mi....sőt, eddig aki megsütötte, még nem mondott ilyet (na jó, a zancsit kivéve, de eddig ő sem mondta)...passsz...most szomorú vagyok...sírok is mindjárt :((
és mért lett ennyire sós?és olyan kicsi?
:)))))))))))), van ilyen is.
sokkal könnyebb, ha simán ráteszed egy sütőlapra, a jénaiból én is kalapáccsal szedtem ki, igy meg lecsuszik róla, kis liszt alá, oszt kész.
sziasztok!
Megsütöttem a körmi kenyeret és kidobtam a kukába!
nem lett jó és iszonyat sós lett és egy sár és beleragadt a jénaiba ésésésésé kiborultam!
de nem adom fel holnap megint megsütöm!
a körmizsömle jó lett!!!
én is régen, nálunk is kisütött végre, mit csinátok bigékek?
szia mindenki! ilyet én már nagyon régen láttam:süüüüt a nap! :D
Jó reggelt(?!)
Hol?!Nálunk egyfolytában:(
hát ki vagyok veled az összes vizekből:)
hát bocsánat muszáj volt,hogy itt ne mossa el a felvonulást! ígérem ha vége akkor visszahívom jó?
ott lehet nem, de itt igen, tegnap reggel óta egyfolytában, te küldted?
Jóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeelt!!!!!!!!
ÉÉéééééééééééééééééééés: nemesiiiiiiiiik!!!!!
Ugye megmondtaaaaaaam!!!!! :))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
oké. nem viszem. Majd megmondom, hogy kölcsönadtam a papnak!! :))