Kötözködés (beszélgetés)
Három barátnő!!!!!!!!!!!De mondtalak Téged is,emlékszik rád!!!!Bocsi!:)))))
Én most még teregetek,lenyírtam z uram haját aztán körmölöm a családot végül majd magamat!
Mi már vacsiztunk,házi sonkát,szalonnát meg paradicsomot.
Ancsi mit fözöl?
Kati,Krisz ti mit vacsiztatok?
Még két hét havazódok,a suzliban,de utána:).........
Kikérem a két barátnőt:(
Szia, Boszika! Köszi a képet, apának mutattam, azt mondta, most nem próbáljuk ki mert fázik pucéran:))
Közben főzök ezeknek a vadaknak, de én már nem eszem, pedig jó nagyon az illata.
Mit csináltok?
Azt nézegettem éppen, hogy van egy pár pasi itt a hoxán, aki szerintem csak azért írogat ki fórumokat, mert perverz módon olvasgatja a hozzászólásainkat. Természetesen ezeknél a téma mindig a szex.
A párom szerint is ez nem normális.
Ő egyébként mindig kérdezi, hogy mi van a csajokkal? Megmuttam neki egy-két dolgot, tetszik neki, azt mondta aranyos. Ő is az!!
Arra a Mancira gondolsz, aki má megint odaült a székre az asztalhoz, és kutyától távoli hangon nyög vagy vonyít vagy nem tom mit csinál. Na meg még a friss betont is megkóstolta. Szerintem hibádzik az agyából valami, olyan mint az egész család::))
Apa, igen rendesked, csak néha a portól meg akar fulladni, akkor gyorsan kap egy kis söröcskét, oszt egyideig békén hagy.
Hoxa? még arra sem tudom rávenni, hogy a naplómat a kutyisat elolvassa. Szörnyű egy pasi....
Light-os gesztenyepüré? Hát az meg már milyen?
A geszti alapból nem az, a cukor meg nem oszt nem szoroz rajta. Nekem van három gesztenyefám!! :-P
Én egy kis kocak 70%-os, narancshéjas keserű csokit ettem, a Nőcik Lapjából! Fini volt.
Szegény ember! Tök toleránsak a pasikáink nem? Encsy-é is az enyém is, a tiéd is!
Ki kéne írni egy fórumot, hogy ők mit gondolnak rólunk.
Manci, hogy van?
Jó van na, de nagyon szépen nézem, meg vigyorgok is.
Az ember meg morog mint Manci kutya, mert hogy tele van a t...e, de azéééé csinálja én meg okoskodok, tök jó:))
Ettem tárkonyos gezemice levest, paradicsomos pennét husival, na meg némi gesztenyepürécskét de szigoruan ligteset, vagy nem?
Majd megmondom, ha elmeséled mit ettél!
Szegény ember egyedül veri szét......a házat!
Micsoda asszony magácska?
Hahó, itt vagytok,? Apa éppen veri szét a házat és nagyon boldog, hogy leültem hoxázni. Hát ennek semmi sem jó??
Voltam tesókámnál, bezabáltam mint állat, mai fogyinak annyi:)))
Ti mit csináltok?
Jaj nagyon, kb. 2 hete még a telefon sem szólalt meg. Hoxázok teljes munkaidőben.
Tuszkolom a kutyákat a másik naplómba, aztán hamarosan lelépek, megyünk a Hugihoz kajálni. Szerintem senkinek nem fog feltünni,hogy nem vagyok itt.
Ahogy jól esik, úgy gondolod,ámbár a valóság kicsit kiábrándítóbb. Az ikreknél voltam gyerekvigyázni és még igen törpék, tehát "lealacsonyodtam".
Dolgozol?
hát szenvedtem is rendesen. Nagyon kemény munka ám ringatózni a vizen, ugy hogy az italod nem menjen ki.
Ezt a négykézlábazást érthetem, ahogy gondolom:))
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! te szegény! úgy sajnállak. Viszont most kisütött a nap! :-))
Amíg te a medencében innikét szopogattál, addig én négykézlábaztam egész délután, 32 fokban.Phű!
Dehogy vigyázok, imádom az esőt. A meleget is de a kánikulától megbuggyanok. Tegnap délután is kénytelen voltam ázni a gyerekeimmel a medencében.
Közben Apa csinált nekem finom hideg innikét, ő meg szedte a parkettát. JÓ sokat kellett varázsolnom,hogy ilyen jó dolgom legyen, de megérte:))
Gyors voltál. Megint esik :-P
Már unom. Megint ezer béka lesz!4
Ancsi! Vigyázz magadra.
Jó a kép, betettem a portfóliónkba.
Én meg visszafordítottam.
Na megkaptad mááá?
Késő. Már elküldtem.
:-)) hiányoztam?
Encsy küldött egy tornagyakorlatot, azt próbálgattuk....a párommal.
Biztos a békád elkapta, küldöm megint.
Má éppen ideje, hogy előkerültél:)