Kötözködés (beszélgetés)
Én kaphatok koffeinmenteset? Ma már kétszer majdnem pánikrohamom lett (ez komoly)
Biztos a békától (békádtól)
hol van már az k...va kv. Komolyan mondom, én állandóan várok rátok, szedem a békáimat és nektek
annyi.
Jajj! valaki indítot egy fórumot csak neki!!
Gyere oda!
Nem lekéstem, hanem rosszre szálltam. Most próbálok visszatalálni.
Na találkozunk ott.
Mi van? Lekésted a buszt?
Küldjek seperőt?
Ha sztájkol a BKV, gyere BÉKÁVAL!! :-))
Túrót!!
Szólok a többieknek és közös erővel hozzádvarázsoljuk. De nem lesz ám szép királyfi belőle, ne várd!!
Csúnya nagy szörnyeteg lesz, hétfejű, elvarázsolhatatlan és nagggyon gonosz...:-P
Jó van, morogjál csak majd jól belepis.. a szemedbe, a kutyádat meg megeszi, kénytelen leszel megcsókolni, sajnálom ez van.
Nem viszem, kész, ott fog maradni
Megverhetsz, ha ez felizgat, de a békádat vidd innen a sunyiba, mert most beült a kutyaház lebelső sarkába és nem akar kijönni. Nekem meg nincs hangulatom bemászni. Közben a Schwarzi is megérkezett, ő meg nem óhajt albérlőt. Most várjuk a végrehajtót, hogy kiköltöztesse.
De, ha a tiéd, hát akkor mindjárt, rögvest seprű-háta vetem, oszt' lódítok rajta egy hatalmasat.
Nehogy mán' te nekem itt béka képében jelenj meg, aztán úgy lesd el a technikáimat!!!
Na vidd innen, de gyors...!!
Encsy, vazee, ez a kv., szuper volt. Köszönöm még egyszer:))))
Doxi, az az én békám, mééé loptad el? megverjelek?
Jajaj, egész hétvégén depis voltam, ugy hiányoztatok.
Medence renberakás, mert megsüllyedt a szemét, bográcsolás, hogy nőjön a s---em, ivászat mert szeretjük a vodkát, gyerekek megverése , csak , hogy tudják, most meg itt, hogy kötözködjek.
Sziiiiiiiaaaaaaa!!
De rég láttalak a gömbömben. nagyon hiányoztál :-(
Merre seprűztél?
Sziasztok Boszikák!
Olvaslak vissza benneteket, jövök
Encsy!
Nézz bele a naplómba!! Te voltál? Vagy az Ancsi?
Ki tette?
Na! A varázslások! Mindjárt mutatom, hogy mit csináltatok! Most teszem a képekhez:
Amúgy jó reggelt és köszönöm a klipet!!!!