Kötözködés (beszélgetés)
elhiszem...
ebihalak??
vagy valami??
Minek neked ékezet? Úgy mi már nem is értünk téged. Akkor nem is jó a tok! Értelmetlen.... ne lopkodj, nem illik.
igazolas, elfogadva,
azancsi meg mit bkvzik itt nekem??
rinyal,hogy egy olvaso elment, nem elment, hanem meghalt szegeny, me halalra rohogte mar itt rajtunk magat.
aki ide beleolvas....
ha az 7 napon tul gyogyul az tuti
Ne fürggyéle!
Én már látni sem bírok semmiféle vizet!
nemtom figyesz e??
látod e az eekezeteimet:)))
egesz delután lopkotttam itt oket ossze:))
aze nix itt senki:DDDDD
eluztem oket ...így jártak:))
hat,eppen kene menni furdeni, me a tobbiek itt kihalnak mar a szagomtol :)))
Köszi, szia.
Mindig úgy van, hogy amikor megjövök, mindenki elmegy. Valami nem jó az időbeosztásommal. Nem elég boszis.
Mit csinálsz Csutka?
Kopp, kopp? Beszabad ide? Látom, szaporodunk!
huha, máris, na akkor lesz csak igazi bonyodolom:)
Jó tudod, nem vagy lemaradva, örihari van. :) Na jó, kicsit megenyhültem, de nem vagyunk együtt, csak néha. :P Vannak nekem is igényeim, de láthatáron egy csávó.
ajvé :D én most fáradt vagyok az ilyen infovadász melóhoz :D de jó, ha kutyának szól a rudva (akármi is legyen az) ami ráadásul darázs, akkor jó :))) hajrá tovább :D
hát kedves mandula, némi háttérmunka, nézelődés szükséges ennek megértéséhez.
Annyit mondok Manci egy kutyalány, a többi találd meg:))itt mindenki mindenkiről mindent tudni akar, mert ezek az öregjányok itt mind kiváncsiak:)))
köszi, igyekszem :)
mi az a darázsruva? :DD
jól tartod magad, mármint a korodhoz képest:)
kötünk, darázsruvát mancinak, borsót csutkának, egyebeket mindenkinek, kötözködni nem szoktunk, csak az almákkal és mandulákkal:))
hééééééééééé, nekem le voltak fagyva a procijaim, én még ott tartok, hogy hari van ami öri, vagy nem?? akkor meg most hogy van ez????? nem értem!!!
itten mi van? :D köttök vagy kötöztök? :))
de mégis etudok:( na pátok!!!!
bucsu nékű nem tudok emenni,na..
na, mosmá télleg meek, mer az urrrram hiányúl....ma megin:):)
attó h te tökéletlen vagy, attó ő még lehet tökéletes..-DDDDD
Kösssz! Tudom. :P Az én gyerekem csak tökéletes lehet. :)
heheheheehehe:):) a kislyányotok viszont gyönyörűűűűűűűűűűűű:)
jah...ehagyta...a másikru meg nem nyilatkozom, mee tennap háromszor sikerűt neki, míg nekem eccer...:DD A teheccségemre fogom! :D
most eköszöntök tőllem vagy nem, he?
próbáta, próbáta, de nem megy.....húz az ágy...
jahhh, má értem, vagy nem , vagy mégis? alighanem értem...akkó neki nincs korai magömlése, csak elhagyta a házat?:)