Kötözködés (beszélgetés)
Na! hát ezért eszem!! Csokikát!!! Tegnap tortát is ettem, meg pogácsát, hamuban sültet, meg rántott pipicicit, meg mittudomén....
Szóval ne izgulj....
Transzportáld ide nekem Petit, én is akarok ilyen kutyu sokat. Na, ezt így írtam véletlenül helyesen. Pucika csak alszik....éjjel virgonckodott.
Valamelyik nap kapirgáltam a veteményesben, mire tőlem öt méterre megjelent az őzimama a bambikkal. Szerinted őurasága mit csinált? Fél szemmel konstatálta a helyzetet, majd látva, hogy nem vagyok veszélyben, aludt tovább....
egyenlőre Petivel ketten dilizünk, a többiek alszanak, próbálok pozitivan hozzáállni a dolgokhoz, oszt ennyi.
Hu sovány ne legyé nekem, mert akkor én hogy fogok kinézni melletted?:)
Apa tegnap azt mondta, naggggyon lefogytam. Nehogy mááááá, még elmegy keresni magának valami ducikát!!
Amúgy miutánn NO kenyér! tehát nem hizlal a rántottám.
A tegnapi fél tábla csilis csokikát sem a szénhidrát miatt ettem meg, hanem a boldogsághormonok miatt!
Elég vizuális típus vagyok, tehát majdnem kiröhögtem magamból a gombákat....bolondgombakutya! Tök aranyos lehet...nálatok sem túl sírós a hangulat!!
Csinnáltam reggelit kérsz?
Szedtem erdei gombákat, abból varázsoltam egy kis doxi féle rántotát!! Hmmm...ha nem érek oda, akkor bolond volt a gomba!
Persze! Nekik is lehet! Örül a jó időnek...a papucs ilyenkor kifejezetten jót tesz a kutyák felajzott lelkének.
A Schwarzi meg újabban birtokba vette a teraszon lévő kis kanapét. Meg is ágyaz magának, onnan vettem észre!
eddig sosem volt egy ágyramászós típus.... most meg...hát öregszik!! :-DD
persze, a medencében ülök, ott balra jó?
előtte még nyuzom kicsit a Rozit, aztán go.
te, képzeld Peti kutya megzavarodott, rohangál mint a mérgezett egér, folyamatosan cibálja a papucsom, reggel meg a szájában egy plüssel felugrott a fejemre és nagyon örült nekem. Front?
Biciklivel kb. holnapra ott vagyok!!
Kicsit fáradt leszek, de megváááááársz?
nem tom, mondjuk ez az itthoni gép elég gyatra, ujra kéne telepiteni az egészet, mert állandóan kikapcsol:)
na jössz, vagy jössz?
gyere!!!!!! nekem is van bikicim, nagyon kis csini, mármint a bikini:)
nincs messze tőled cca 300 km, ugyhogy indulj!
Csak az én naplómnál??
Még hat a vírus, vagy mi van?
Tök egyedül vagyok, ráadásul autó nélkül. Apa dolgoz, Dani táboroz.
Tegnap azért nem jöttem,,,,mert,,,,hát, régóta nem voltunk itthon gyerek nélkül....!
Mehetek veled srandra? Na, lécci...! Van ám bikinim, piros, fehér virággal és pupucs is hozzá!! Meg kötényke!!
Doxi! ha itthonról nyitom meg a naplód, mindig lefagyasztja a gépem, ez valami varázslat??
ültem a teraszon, hallgatóztam is, gondolkoztam is, már lehetőségeimhez mérten, osztán ha apa felkel elménk a trandra:) te mit csinálol ma ?
Belefőztem a kv-t a naplómba! Lehet iddogálni!
Kiülni a teraszra, madárcsiripelést hallgatni, napfényben balzsamozódni, Doxira gondolni!!
Mimmo, te csak koffeinmentest kapsz!! Ne izgulj, én is olyat iszom!!
Jóóóóóóóóó! Reggelt ! Boszik!!
Ki az ágybóóóóól!
Kávét mindenkinek!!
Sziasztok!
Itthon vagyunk és végre itthon a gyerek:D:D
Na! Fogyókúrázók! Tudjátok ma mit "főztem" ebédre?
Hamburgert! Tök jó volt. Kólával!! Ahogy illik!!
Le bizony! Csak még nem tudom mi van vele! Nem veszi fel a telcsit.
Most megyek szülinapra, de este jövök.