Kötözködés (beszélgetés)
Na jól felszívódtatok?!
Tán kihal a boszi klub?
Ki a medencéből,de rögtön!!!!!
Vav!Oszt engem nem is hívsz?
ülök a medencében, kezemben hideg itóka, elég nehezen viselem ezt:))))
A hűvős lakásban kibírjuk!És Te?
Halihó! Hogy bírgyátok ezt a csodás időjárást?
igen, igen de ezek olyanok, láttam ám a varázsgömbömben,hogy ezért nem halad a tető, állandóan turbékolnak
Na attól csurogna igazán az a nappali,ha ott turbékolnának.
helyes, a többiek meg hol vannak, felforrt az agyuk???? doxi meg odaragadt a tetőhöz, vagy apával egymáson fekve próbálják eltakarni a nappalit???
Hát nem,De majd az arhívumban megnézem:))))
vagy még fiatalka vagy, oszt azééé nem érted, :))))
tv-kabaréban volt régen, nem láttad?
hát az NDK típusú, kinyitható ajtajut, hogy az megérkezett-e már???:))))))))))))))))))))
Amúgy Te milyen robotgépet emlegetsz?
Sogorom tájszólással beszél,ahogy én is itt Szöged mellett.Mikor már jó bavolt mákolva a fiú,mondattuk vele hogy:robotgép és Margit-híd.Alig volt röhögés
és a robotgéppel mi van,???:))
Én itt vagyok,csak bendőt tömtem.Most ciizek,de itt.
na mi van, senki, csutka még ide se tolta a képit ma,
ta-dam! jó napot kivánok, az NDK típusú robotgép, a lenyithatóóóós ajtajú, az megérkezett mán????
Csász-káltál, hol a fenében? He?
Most én megyek!
Mennem kelllllll!
Ha nem fővök meg, délután jövök!
Amúgy most tök jókat lehetne rajta napozni...édes lenne, sok boszi a tetőn, bikiniben, a seperrők meg a ház oldalának döntve! Hihihihi
De drága! A legnagyobb térfogatú, mindannyiunk közül!! A diófa alatti részt fenntartom neked, ott van némi árnyék! Jó lesz?
Turmixolok neki hamburgert, meg sült krumplit meg kaulát, oszt a Nabuccón elküldöm neki! Legalább leteszteljük, hogy mire jön a gáz,addigra működjön rendesen!!
Ancsi, annyit nem ér az arohadt fogyókúra, hogy rosszul legyél. Ki a fene látott már anorexiás boszorkányt! Még az iszapban is eltűnsz birkózás közben...kicsúszol a kezeim közűl! Ne máááá!
Majd rászállok a tetőtökre oszt befedem!
Vigyázz Ancsi!Mert még a végén Intravénásan kell még a végén beléd kaját küldeni.
hahó lányok, jó lenne,hogy befejeznétek ezt a kaja emlegetést, azt hiszem ma fogok már enni, valamit mert kissé gyenge vagyok:))
Encsy, én mint papagáj mondom: beszélni,beszélni, beszélni.
Ja és keményen, nehogymá egy boszi meghuzza magát, majd mi megyünk oszt rádsegitünk
Lukas.
Tegnap este majdnem infarktust kaptam, mert jött a vihar! de hál'istennek nem volt eső! A nappali fölött most tényleg nincs tető, mert leszedtük. Csinálgatjuk, csak lefolyunk róla ebben a hőségben. Csak lassan megy.
Hát lehet, bár én kicsit negatívan állok ehez a dologhoz.Tényleg Beni keresztesója is ott ismerkedett.
Én is éhes vagyok,de nem kicsit.
Mizu a házzal?