Kötözködés (beszélgetés)
Lakitelken voltunk a Tőserdőbe, szuper jó hely gyerekeknek, van egy iszonyú jó strand, holt-tisza,játszóterek, túrautak az erdőbe... nagyon vagány hely,meg tiszakécskén voltunk, az is jó hely, aztán megyünk még egy jópár ilyen strandolós helyre...
szegény doxi,napszúrást ne kapjon most meg.
szia marcsi, doxi biztos fent ragadt a tetőn, most fedegetik:)))
milyen volt, és má megint hova mentek?
jöttem csajok! ki nyaraltuk magunkat,kirándulgattunk, de holnap már megyünk is tovább.
tegnap doxit hívtam volna este de nem vette fel:(
én itt vagyok, olvastam is, remélem csak azért irtad mert szép és nem azért mert aktuális
doxi volt nálad este, féltéééé?
hát drágám , erre a válasz a szép okos fejedben van, mi történt közvetlenül azelőtt, mikor kezdett megnormálisodni??? Na?????
Na azt kell csinányi, csaje!!!!!
pedig, lehet, hoyg mar egyszer azt is kene nezni, hogy anyanak mi lenne a jo, nem csak mindig azt,hoyg masnak,de hat elsosorban anya vagyok, aztan szereto...
micsinajjjjjjjak??????
lassan indulok a fodraszhoz, majd jovok,vagy megyek, me a dragamnakis kell valami meglepi.
ja, agyereket szegenyt azt le kene telleg passzolni, de lelkiismeret furdalasom van miatta....
Én gondolom, erősen de én még kezdő vagyok.
Ötleteket kérek, hogy smivel varázsoljam el ezt az apát, hogy végre elnyugodjon a sejhaján mellettem! Mondjuk most megint két napja happy, de volt már ilyen sokszor aztán egyszer csak kámfor...
ma van a szulinapja, es kaptam mar par privit, hoyg mivel lepjem meg :))
kossek magamra piros masnit, oszt majd csak kicsomagol :DDDDD
ez nagyon tetszik:)))
tovabbi otlet??
esetleg ha van....
me olyan nehez, meg csak 1 hete ismerem, honnnana manobol tudjam ,mit szeret???mi illik hozza, me a lelkemre kototte, ne probaljak venni neki semmit, de az nem megy, ureskezze neeee maaaaann
nos, azeee lettem en meg rosszul me elotte 2 napig a kajam ez volt:
1 nap fel joghurt, me nem volt se idom, se etvagyam, masodik map meg 5-6 alma, es ennyi.
tegnap meg a hoseg is kiutott, oszt en meg szedelegtem, remegett kezem, labam, legugoltam,es aztan nem birtam folallni, es igy haza vitt az egyik vasarlo, me szarul voltam,es nem birtam ott maradni az uzletbe...
papayam, te meg dobd mar be magad, oszt varzsoddd dma e apat, ugy, hoyg melletted maradjon man, ne csak hobortoskodjon itt, me lecsapom man :)
egy ilyen helyes,tunderi boszinak hoyg is tud ellenallni, meg a kis tunderrol nem is szolva...
ezek a pasik mind hulyek????
nos, vagyok, de nem sokaig, me be vagyok am jelentkezve a fodraszhoz, wazzzeeeee :)))
amugy is keszultem mer vagy 2 honapja, de most meg pasi van a dologban ugye baaar...
tegnap be lett festve ,ma levagatom egy picit, meg kivasaljak, aztan johet estere a hoditas megint:))
pasi eeeeeedes, nem unalmas, pedig naponta 19+30 kozott vannak a hivasai, es telleg nem unalmas, egyenlore:)
tolti a telefonom rendesen, mar kezdem restelni, de hat neki boltja van, megteheti, ott teszi ra a penzt a telefonomra.
nem tom nalatok ez hogy mukodik, erted e mirol beszelek?
nos,hanem akko maj szojjja, oszt leirom :))
Én már varázsolom is, csiribiribáabrakdabrak oszt hussssssssssss.
na ez tuti bejön, én is akarok Doxihoz menni, na nem tetőt épiteni, hanem csak ugy, légyszi vigyetek el!!!
Jó reggelt!
Boszik segítséget kérek! Léci segéjjetek nekem megvarázsolnom apukát hogy ma végre vigyen már el fürödni. tegnapra igérte, szegény kislány is teljesen beleélte magát, délután már a kis másfél éves eszével nekiállt összepakolászni a fürdős cuccot, fürdőruhát, törölközőt... :) Ma menni akarok!!!
Doxi-boszi, hol is laksz te? Múlt hétvégén bebarangoltuk Zalát, mentünk Bázakerettyére...
én már a harmadikat iszom, igen csutka, van olyan,hogy az ember döntésképtelen, csak amikor a rossz döntések tönkreteszik azokat akiket állitólag szeretünk, akkor muszáj lenne kilépni az önsajnálatból, és akarni megváltozni.
Na ennyit erről, mesélj, hogy alakul a dolog????
most megyek kavezni, mert otthon csak 1 ittam,es meg a parna a fejemen van:)
alig latoma monitort is tole, de jovok,es van sok mit sok??rengeteg meselni valom,huhaaa
sziasztok, Ancsikam, a tesod nagyon hasonlit hozzam, marmint ebben,amiket leirtal, en is ilyen donteskeptelen voltam 2 evig, mire eljutottam ide,hogy kimondtam VEGE!!!
megertem, hiaba tudja az agyaval,hog ymit kene tennie, nem megy ,nincs hozza ereje, bele van fasulva a szenvedesbe, a kuzdelembe,a mindennapokkal, stb...
megertem ot,es remele egyszer eljut o is oda, hogy tudjon valltani.
jó reggelt, a boszi-klub sose nem fog kihalni, mert amig boszik vannak......
Jaj Doxi, küdddd mán vissza azt a robotgépet, de csak ha levehető az ajtaja, Egérkéstől is jöhet.
Oszt a Puci az meg mit szól az tiszta ujdonsághoz?
Sajna otthoni gépem, egy köcsög és nem levehető az ajtaja, mérgembe még este is kénytelen vótam pancsolni.
Ancsi! Ide Lentibe szállították le a turmixgépet, levehető ajtóval, de Egérke már megvette, mert kiszállt a fúrdőkádból. Igazság szerint elnézte az időzónákat és a Ravalpindi-i helyi idő szerint ment vásárolni. Szóval van némi keveredés, de ha akarod elintézem neked Weiner elvtársnál, hogy te is kapjál egyet!!
Szólj, hogy kéred-e!!
Na, szép kis társaság...leselkednek, oszt még ki is beszélnek!!Irigykedtek mi?
Tudjátok mit mondanak szombatra a mete-urológusok? Orkánt, égszakadást, jégesőt, 17 fokos hőmérséklet különbséget! Príma!!!!! Ezt hiányoltam!
A Viktor talált egy kutyust, itt volt ma nálunk, halál jó fej! Végül is a kutya találta őt. Nagyon okos és nagyon tiszta. Illedelmes, szófogadó és nyugodt. Pont úgy néz ki, mint az ókori egyiptomban Anubisz! Nagyon mókás!
Reggel találkozunk, most tentikélek egy kicsit!!
Jó éjt boszik!
Pegazus, ha itt vagy: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Hu HU HU HUuuUuUUuUÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!
Ijesztő volt?