Kötözködés (beszélgetés)
Azért rakta le mert túl hosszú a kód.
Kép a naplómban!!!!!
Hali!
Itt esik,még mindig.
Ancsikám én is sütöttem tegnap palacsintát.
halihó, elkezdtem palancsinkát sütni, de Bencém kivette a kezemből, nem tiltakoztam.
Kértek, finom palANCSIntát?
Most értem haza,a lányokkal voltam biciklizni,közbe ittunk jégkását,mert most nem esik,iszonyú fülledt a levegő,biztos lesz még zuhi.
Most gondolkodnom kell mi is volt az este.....
elmentem, aztan megnyitom, jobb gomb,es kijon valami, de olyan nem amit te irsz.
nindegy, majd maskor.
en meg sehova, mert 4 utan is jonnek vasarlok,meg kell oket varnom...
remek ...uyge...
remek bizony, orulok,hogy van melo,es van kit varni..
szep delutant..
Encsykem,sajnalom, hoyg zuhog...
Helló csajok!
most értem ide.Zuhog az eső!
ugy be van lassulva a netem, allandoan frissitem az oldalt, es neha 5* is egymas utan...
grrrrr...
nem tudokegyszeruen elkuldeni, be se tudom rakni.azt se tudom hogy fogjak hozza...
azt ertem amit te irtal, de nem ugy megy az:))
Még mindig itten vagyok, kezd forrni az agyam. grrr...
De elköszönök, majd este talán leszek. Sziasztok!
szoktunk beszelni, sokat telefonon...
valamelyik nap hivott este, 1 oran keresztul, aztan szetkapcsolt a kozpont,es aztan en hivtam vissza es beszeltunk majdnem 3 oraig ejjel...
tiszta dilik vagyunk :))
mondtam is neki, milyen jol megvagyunk, miota nem vagyunk egyutt...es o is eppen ezt irta,hogy kar, hogy igy van, de mar ezen nem lehet valltoztatni...
bonyolult ez, a szulei mar rendezik neki a svedbe kimenest:)
a baratok meg a "jo " baratok azt mondogatjak neki,hogy en mar csaltam ot elotte is...megtudod mar...
es olyan jol esik, amikor kioszt nekik, mert elolvasta a naplomat, amit csak ugy utolag tudtam meg,es tudja az egesz storyt,es tudja min mentem keresztul,es tudja azt is az akos mikor es hogy jott a kepbe..
nem tudom, es nem lesz ujra, ez biztos.
az o buszkesege ettol nagyobb, ezt meg is mondta,habar ennem is kerdeztem,hoyg esetlegujra vagy valami, csak ugy mondta, hogy o mar bele doglik ebbe, olyan szar neki nelkulem,de ha beledoglik se, mert a buszekesege nem engedi :))
Carlos Solis, mar csak ilyen :))
hat azert is, de mar azert is, mert idoszeru volt, es hogy haladjon az is.
most majd jon a konyha sorba, most mar re erek,csak ma pihennem kell, me folbukok most mar, meg a libakra telleg lancot teszek a vegen, es a macskat meg elfelejtem kivenni a mosogepbol,me az meg oda telepszik orokke...
egyszer meg kimosom, szegenyket...