Kötözködés (beszélgetés)
látom boszik, ha én nem jövök, akkor itt kihalás van:((( majd kaptok doxitól, csak jöjjön haza.
Nálam gyereke ugy néz ki már holnap lemennek az unokatesókkal Ráckevére, mi apával csak kedden.
Jó munkát a dolgozóknak, jó pihit a pihenőknek,meg a többieknek.
Sziasztok!
Most ébredtem.Hogy aludtatok?
Encsy...hol vagy?
Gyere lécci,legalább beszélgess,az jót tesz!Nem jó magadban őrlődni! :(
Félek,hogy rám tör az az érzés és minden mikor apu elment..........
Mennék,de hová....
Nem volt beteg,csak rosszul let és vége.
Bár napi szinten nem beszéltünk,de igen közel állt hozzám.
Mikor apu meghalt pont 4 éve,Ő állt mellettem.
A szomorú csak az,hogy nem a családtagoktól tudtam meg.Ők nem szóltak,még anyunak sem.
Most itt ülök és zakatol az agyam.Gondolkodom,csak nem tudom min.
Jaj,Encsy drága nagyon sajnálom! :(
Ez nagyon szomorú hír!Beteg volt?
Tudom nem nagyon lehet ilyenkor mit mondani...fogadd részvétem,vígasztalódást!
Szia Új boszi!
Utólagos engedély továbbra is megadva a leskelődésre! Képek lesznek, mert hétfőn hozzák délután az új fényképezőt, és még a régiről is sikerült lementeni a képeket. Valószínű, hogy a lencséje folyt el, mert mutatni viszont nem mutat semmit. :( De mint említettem, a tettes magára vállalta a költségeket. Kéremszépen, ha valaki rongálni tud... de úgy sajnálom :(
Puszi boszik,kellemes délutánt! :))
Papaya sajnálom a géped!Hogy lesznek most olyan gyönyörűséges képek a kicsikédről?Nagyon édes,puszika a kis pofijára!
/Utólagos engedelmeddel megkukucs/ ;)
na, akkor fogd fel ugy,hogy jól jártál:)))
lassan hazagurulok, de majd még megleslek benneteket, bár mostanság esténként nagyon mást csinál mindenki:)
puszka
akkóó azéééééé zsibbad a nyelvem, ezt már előbb is mondhattad volna, na meg nem is kenek magamra annyi fokhagymát, aszittem a szúnyogok böködnek, erre jössz itt mindenféle bökőtűvel.
nem én az ötvenes vagyok, ugy sziggyed
te, beszélsz, te negyvenes alkesz boci:)) nem vagy kint, elbujtá a kutyaólba, aszed nem látlak.
ja és ne kössé belém, jó, mert...........
na aszem, ide inkább nem teszek kódot:DDD
segijetek, kit hagytam ki, aki meg fog sértődni?
majd minnyá ki is kapod:D
nem levágtam, te banya, hanem igy fért rá, különben is, kisboszit még nem rontjuk meg:D