Kötözködés (beszélgetés)
Unatkozni akarsz vagy mi? :D
Óóóóó rettegj előre a személyes találkozástól!!! Még akkor is dől belőlem a hülyeség ha a béka seggét szagolom! Hát még ha jó a kedvem... Néha már le akarnak csapni a barátok meg uram is, mert fáj az oldaluk a nevetéstől :D
Leitat faxolás előtt? Mint az őskorban :D Csak ott a bunkósbotot alkalmazták... :D
Vin Disel-t akarom, imádom... :) Olyan "gyere és rakj a falra" pasi. :)
Nem kaptam sokkot, csak apa itt van, lány nem alszik és itten nyúznak.
Tudom, drága, de nem akartalak kihagyni téged sem. Belül gondolom jobban látod őket, mint mi itt kívül. Én csak ezt a bajuszos öregúr Jasont nem értettem, de mint kiderűlt ez a másik Jason.
Mondjuk nekem nem tetszik....ezen tehát nem veszünk össze. Adam az klassz(Már a színészre gomdoltam :-)) )
jézus A mária, mi van itt, csak kapkodom a fejem ide na meg oda, pasizunk vagy kutyázunk, vagy verselünk, jók a versek csajok, csak kissé hamar abbahagytátok.
csalánka, hol az igazolás??? he???
doxi nem válaszoltál mikor készült a kép, faxolás után?
lili, jó van hülyeségért te se mész a szomszédba, hál 'Istennek,
csutak, papaya, moncsi meg sokkot kaptatok.
fu, gyerekek, ma nem vótam szülőin, apa unicomot itatott velem, má megint akar fénymásolni, vagy mi?
kértek inni valamit, ???
Doxi:
Megnéztem a naplód, hogy férjuram felvilágosítson a kitett pasikról...
Köszönöm hogy nekem is kitetted egyik hódolóm, de én vak vagyok. Bár igen csak jól emlékszem a szép kis pofijára, meg aaaaa többi részére is :D
Megkérdezem a kutyás ismerősöket, meg írok pár fórumra, klubbokba. Hátha...
Ha nem járnék suliba bevállalnék kettőt, de így nem lenne időm :(
Na Doxi beraktam egyet ahol azért jobban fest.
De ő egyébként is egy x-man!!Bocsi!A tiétek tud a kezével villámot gerjeszteni,be-beee