Kötözködés (beszélgetés)
Azt még nem "kóstoltam"de vannak szépek:)
A gyerekeim terelneka gép elé,ha megfelelő "színvonalút"lelnek rajta:)
Nekem van kedvem!!! :-))))
Szerintem neked is!!
nemvagyokénvén te csitri, minnyá kapc egy taslit:DD, vigyázz ha iszom nagyon kemény vagyok:DDD
basszus, honnan ismered a pókot a sarokban, azt szoktam mondani, ha vendég jön, hogy kabalából hagyom ott:)))
Na te csak ne hisztizz!
Beértem a suliba, mászott rám egy visszatérő hódoló, azt levakartam, meg írtam neked a csajról aki lassan szobrot emel nekem, őt is le kellett állítani, aztán kom.elméleten végighallgatnia a bemutatkozásokat, aztán megint kattantak rám, rumi meg közben jelzett hogy gáz lesz...
Belém lett nyomva csomó nyugtató és még miért ne alapon Anya megint felhúzott.
Jahhh és nekem egy monoton férfihangon kell hallgatni :D
Ne sikítozz, mert mingyárt szervezek neked egy bónus szülőit!! Azt a vottka-ivós, fénymásolós mindenedet!
Majd viszlek magammal az mi szülőinkre, erősítésnek!
Itatod? Hát nem lenne jobb egy-két menet? Ilyen vén lettél hirtelen? :D
Ha nem unja meg, lobozd le egy kicsit, mond pl: Jééé egy repedés van a plafonon! vagy Észrevetted már azt a pókot a sarokban? vagy napiszar.com-on tudok mutatni egy képet amitől tuti elmegy a kedve :D
Nekünk nem kell hozzá pia, vagy bunkósbot :P
:-))))))))) nem vagy te ollan öreg!!!
Még jó hogy nem indigó! Vagy az is stencil?
nem, nem a zura itatja:))))
dehogy, én tiz éve nem ittam alkoholt, esetleg vottkát, vagy hp-t,
és szépen tudok énekelni, akarjátok?????
Nem is rossz az ha ,sikerül a csúcson abbahagyni:)
/Az ivást is/
Höhö... A lakásunk egy kész fegyverrakrát :D
Azt hiszem most 5 kard, egy harci kalapács, egy buzogány, pár bot, és az íjam van itthon. No meg 3 pillangókés, 4 karompenge, stb... :D
A fantázim és az emlékeim határtalanok :D
én írtam be rosszul a nevét. Xar a képernyőfelolvasó :S
Szeretem a nagyon karakteres arcú pasikat, ráadásul ő jó színész, és fantasztikus énekes is...
Ez a kedvencem tőle, ha xar a kedvem mindig ezt hallgatom: [link]
bunkósbot, héééééé mit gondolsz te rólunk? nem vagyunk mi őskori leletek, esetleg kicsit. Én itatom hátha elalszik, oszt nyugton marad, mer nagyon fickós a drága, oszt sose unja meg:DD
mééééé, ti nem szoktok faxolni, vagy legalább fénymásolni???? vagy legalább pulykakakast venni, heeeee??