Kötözködés (beszélgetés)
kezdem hülyén érezni magam...........jajj, mamám!
Ilyen nekem is előfordul, de én úgy gondoltam, hogy ez biztos azért van, mert közben írtatok. :) Ha újra kilépsz, akkor szerintem már megint az épp utolsó lesz listán, ha meg visszalépsz, lesz új hsz is. Velem ez akkor van, ha sokan vagyunk és pörög a topik.
Mi ez a frissítés dolog??
Pl.most a kedvenc fórumaimnál az utolsó bejegyzés doxi 13,14
de ha megnyitom akkor meg a tiéd, az amire most válaszolok:(
Azt nézd meg mit írt nekem...ki is akadtam....nem hiszem el!!
Na Boris meghiúsította a hoxázási terveimet :P
nem tuntem am ,el csak sok a melo:)
a honap utolso napja van,es mar annyian voltak, hoyg ihaj csuhaj...
es meg ma szamolni kell az osszes arut is, meg a sok hule katalogust, meg minta kremet, meg a Jezus Mariat is:))
nekem eddig nem kellet.de nem az az utolsó hsz a fórumban mint amit az összesítettben ír:(
Legalábbis nekem nem...és soha nem is frissített magától...
Akkor nálam van a hiba:(:(
( Cukcsi! :-) Olyan kis szörcsi-gombi!!....
nekem meg hánycsi m van:D:D:D)
A hoxa ilyen mimmo, mindig kell frissíteni...magától nem teszi...
OFF:
Mektek rendesün működik a hoxa?nekem nem frissít, csak ha külön kérem...:(
:D
Ezért nem ír senki, mert mindenki olvas. és a másikra vár:D
Én is itt vagyok... most. Hűtőt olvasztottam meg kivittem a szemetet (egy rakás lejárt cuccal együtt) meg kicseréltem a közösképviselővel a kaputelefonon a nevet. Meg ilyenek...teregettem is... nem mindenki olyan unatkozó izé, mint amit írtak "rólunk"
Tegnap el is vesztünk egy pillanatra. Meg is ijedtem, de aztán visszakerültünk!!
Ne ríjjá' !! Itt vagyok. Kicsit!
itt vagyok
nézem a hoxát, de nem írok
azon kesergek néha , hogy nem ír senki :P
hát mi van ciánoztak, ha nincs azancsi akkor má senki nem beszélget?És hol vana Doxi meg a Csutka és a Mimmo meg a Böbe és a Paya...itt vagyok egyedül és úúúúúúúgy félek ,hogy elvesztetek.
Nem tudom, de biztos meg van az oka.Most szerettétek egymást anélkül, hogy bárkinek meg kellet volna feleni;)
Tessék kicsit felelősségteljesebben élni!!! :P
hat majdnem azon, de tenyleg...
Aztán kicsit vissza kéne venni azt a nyavajás kv-t, meee mááá szinte azon ééész!
megyek egy kicsit el, fozok egy kavet, mert csak :)
jon a kisteso,es majd nem lesz kave, kapok a fejemre tole :)
Arra lejjebb írtam, hogy miért... Mee kell egy baba ahhoz hogy együtt legyetek, különben olyan hülyék lennétek, hogy messziről imádjátok egymást meg szenvedtek... :)