Kötözködés (beszélgetés)
Én is amúgy:S
ez annyira abszurd, hogy kész...
Miért imádnak egyes emberek annyira feljelenteni másokat??
Nálunk a csúcs ez volt:
Apuék a faluban laknak, kertes ház, szomszédok.
Az egyik szomszédasszony feljelentette őket, hogy az őkertjükből, egy kígyó (aki egyébként egy ártalmatlan, lábatlan gyík volt) átmászott az ő kertjükbe és megijedt tőle a kislányuk!
Ami a szomorú, hogy a jegyző meg is büntette őket emiatt, 5000 Ft-ra!!
Ja nálunk is hasonló volt a helyzet, sőt.
Anyukán folyton dolgozott, apu hamarabb ért haza...
A szomszédok sokmindenért feljelentgettek (pl egy napig ott volt a sitt, az utcán, mikor leverte apu a házfalat, hogy újítson), meg minden... de ez nem jutott eszükbe... jó, h. már felnőtttünk, és akkor még nem volt hoxa, h. ktalálják miért lehet még jelentgetni :D :P
Nem semmi:O
Én inkább nm is írok, oda, mert megint kibökik hogy itt vannak a kötözködősök:D:D
De tényleg durva:O
A húgom sé köztem 2 év van, de mi már az általánosból, amikor én felsős lettem egyedül mentünk haza.Az V.kerületből a XVI.-ba...
Nem volt napközi, anyu, apu dolgozott, tök természetes volt, hogy fogtam a húgom kezét és együtt mentünk haza
először azt hittem tényleg vernek valami gyereket, vagy nem etetnek... vagy valami
Amióta a férjem itt van a gyerekkórházban semmin nem lepődök meg... de ez, hááát
Nem is tértem még magamhoz... a páromnak is felolvastam....tetszett neki.
A nőtől kapott bók a 2x-ét éri, nem? :-))))
Sziasztok! Húú, a reggeli kv óta milyen sokat termeltetek.
Doxi: ilyen bókot nem nagyon kaptál még csajtól fogadunk?! Látod, már megérte benézned arra a fórunra :D
Böbe: engem is érdekelne a pontos cím
tőlem azt csinál magával amit akar........de az ennyre mű dolgok nem tetszenek, túlzásba viszi.
a saját, igazi énje eltűnik é sajnos az emberek többsége hajlamos az első benyomás alapján ítélni.
ezt evvel együtt kéne felvállalni.
nem tan Nojjemike...
kedveskedik no,hogy szalljunk mar le role,
szerintem aze, hogy bizonyitsa, nem olyan buta o:)))
nekem is lattad mit irt???
irigy ram...
oooo, szegeny fejecskeje, vagy fejcsije:DDD??
szi aEncsykem, hat a csajok tobbsege jol van, en meg nem eppen...
de majd lesz valahogy:)
Hali!
Mizu?Hogy vagytok?