Kos nő - Ikrek férfi...tényleg "tiszavirág" életű kapcsolat? (beszélgetés)
:)) az jo! varjuk a velemenyeket ill. tapasztalatokat:))
A kos nőknek az ikrek férfi! :D
Állítólag jó szeretők! :)
akkor jo:)
a lenyeg, hogy te jo erezd magad vele!
Egyaltalan nem feltekeny! Nagyon kedves tud lenni, aranyos,
akkor mar inkabb szazszor a lobbanekonysag meg nagyszajusag, de ehhez parosul az oriasi sziv, szorgalom, segitokeszseg stb.
amugy a legeslegelso komoly baratom rak volt....isten megorizzen tole..feltekeny, egoista, uralkodni akaro volt. 8 honapig birtam, utana kiraktam, azota is banom, hogy akkora hulye volta es o volt az elso es 8 honapig elturtem a lelki terrort.
bocsi, nem azt akarok mondani, hogy a tied is ilyen, vagy feltetlenul ilyen egy rak fiu, mert valszeg nem, de az en egyetlen tapasztaltom rakkal borzaszto volt
bocsi, hogy bebujtam a forumba oroszlan-rak parositasommal, messze allok a cimtol:))
A parom rak. A legutobbi eset az volt, hogy mondott egy nevet ami neki tettszik es mondtam, hogy nekem nem tettszik. Errefel elkezdte nekem mondani, hogy a fiu gyerekunknek o ad nevet a lanynak en. Persze nekem az nem tettszett, mivel a gyerek mindkettonke lesz. Ezt fontolgattuk en mar azt mondtam neki, hogy nem csinalok vele gyereket, ha igy all hozza. Nem akarok olyan nevet adni a gyerekunknek ami nekem nem tettszik. Erre a reakcio, hogy ugy is o fogja intezni a pappirokat en meg ulok a korhazban, ugyhogy azt csinal amit akar. Ezt nekem betoltotte a poharat es elkezdtem a sirast. Nem ertem miert hujeskedik ilyesmivel, azt akarja, hogy ne bizzak benne? AMugy gyerekete meg nem szeretnenk jopar evig.
igen, nem szandekszik megbantani, csak nem tudja csomagolni a mondanivalokat. sokszor mondom, hogy minent el lehet tobbfelekeppen is mondani, meg hogy ragja meg a szavakat mielott kimondana.
egyebkent egyetertek, nem szep dolog igy viselkedni a parunkkal...en sem dijaznam
nem megbantani szandekszik, csak megmondani, beszolni, valamire apropozni. egyebkent benne van egy olyan, hogy muszaj megmondjon mindent, hanem kipukkan vagy mi..csaladi vonas sajna naluk. nem tudom, hogy ez a kosoknak is egy tulajdonsaguk, de az enyem nem nagyon tud hallgatni, nem igazan elnezo es nem tolerans. de mondom, mar javuloban van:) ezek a tulajdonsagok nagyon jol jonnek a munkahelyen, persze oriasi szorgalommal tarsulva, 70 emberrel kell zoldagra vergodjon, mind ferfi, veluk nem lehet finomkodni. mondja is, hogy nokkel nem dolgozna, a diplomacia nem az erossege.
Hülyéskedni, bocs!
Ne haragudj, de ez már nagy genyaság... látnia kellene, hol a határ...ez már nem egyszerű szívatás, hanem szemétség...én szánt szándékkal sosem bántok meg senkit...pont ez zavar...hogy úgy bántom meg, hogy nem is tudok róla...s úgy látszik, ezt egy Ikrek nagyon nehezen viseli...
Engem sokszor olyan komoly arccal szivat a parom, hogy elkezdem a sirast, mert azt hiszem igazat mond. Akkor elkezd kacagni, hogy megint elhittem, hogy velem nem lehet hujeskedni.
Valószínű ő nem érzi, hogy ezzel bánt téged, nem?
Mindenkiben vannak, igy kell egymast elfogadni es szeretni a rossz tulajdonsagaival egyutt.
Ja, hát igen! Az még nagyon fontos, hogy beismerjük, hibáink nekünk is vannak!!! :-)))
detto:)
vagyis felig, az ilyen megirom dolog nalunk is mukodott meg a kapcsolat elejen, mst mar valahogy nem "jon". igaz a kapcsolatunk elejen sokkal tobbet veszekedtunk, azota elegge osszecsiszolodtunk. most mar negyedannyit sem veszekszunk. a ferjem is rengeteget valtozott azota, o be is vallja, hogy nem konnyu eset es hogy probal valtozni, de hat nem konnyu..
:)
igaz ami igaz, nem birom a csipkelodest nagyon, foleg amikor annak van valami celja, vagyis valami mondanivaloja. a ferjem nem csipkelodesnek hivja egyebkent, hanem :bekopesnek", amitol en megint plafonon vagyok...ha valamit akar moindani mondja meg szepen, ne kopje be.
mondom, nem egyszeru paros:)
Na ha velem nem lehetne viccelni, akkor ossze sem jovok a ferjemmel.
Van egy oroszlán kolléganőm...nem túl jó a viszonyunk...mindig morog, elégedetlenkedik...ez engem idegesít, s be-beszólok neki...viccelni nem lehet vele, mert nem veszi a lapot...
Kesobb szoktam elmondani, es akkor legalabb meg lehet normalisan beszelni harag es sertodess nelkul. Ez a kesobb sokszor evek is lehetnek:)).
Egyiksem, de nalunk sem szerencses a kombinacio. Szerintem barmilyen jegyeuk is legyunk, nem az hatarozza meg egeszeben a szemlyisegunket. En oroszlan letemre nem mondom ki ami zavar mert felesleges veszekedesnek tartaom es mi is azon veszekedunk utanna, hogy miert hallgatok. Mondta itt meg valaki ezt. Sokszor nem mondok semmit, mert miert toltsuk azt a keves idot amit egyutt lehetunk sertodve, nem beszelve egymassal? Nem eri meg.
Most látom, hogy közben itt megy a fórumom...Kos vagy, vagy Ikrek?
:-)) én is magamban olyan jól vissza tudok válaszolni, de kimondani nem merem. Egyrészt mert tudom, hogy mi lesz a reakció, másrészt mert utálok feleslegesen veszekedni...gondolom én....aztán végül már arról szól a vita, hogy miért nem mondok semmit....aztán ahogy kinyitom a szám, jön a sértődés és a további viták. Na, akkor imkább magamban. Múltkor meguntam és leültem, megírtam amit mondani akartam...kb.5 oldalon. Odaadtam, olvasd el. Utána vigyorgott.
Igen, de nem bántani akarom...én csak ilyen vagyok...fel sem tételezem, hogy "egy kis csipkelődéstől" ennyire meg lehet sértődni...
További ajánlott fórumok: