Abban viszont igaza van, hogy nem egyszerű felderíteni a lehetséges érintettek körét. Ha engem agyoncsapnának sem tudnám felsorolni, hogy tegnap kikkel találkoztam, főleg hogy dolgoztam, vásároltam, erre-arra mászkáltam.
Fura, hogy a rendőrségnek állítólag ERRE vannak eszközei :DD
Láttátok a déli operatív törzs ülése utáni sajtótájékoztatót? O.V. mondott azt, amit, majd Kásler miniszterhez lehetett feltenni kérdéseket. Kb. fél órás volt, végén mutatták a kászálódó kb. 12 fős (!)riporter-tömeget. Bizonyára megtekinthető még valahol.
Én már megbékéltem a gondolattal, miszerint ha megfertőződök, meg is halok. Viszont a 43 éves fiamat nagyon féltem. Mindketten tényleg mindent megteszünk az egészségünkért, de ki tudja mi lesz.
A méreg öl meg a felvásárlások miatt. Ma, szerencsére kaptam lisztet, de élesztőt 2 hete nem kapok. A Spar-ban mondta egy árufeltöltő, hogy egyik nap reggel 8-kor kirakott 2 karton élesztőt, délben már hűlt helye volt. Persze tudok élesztő nélkül is kenyeret sütni, de mégis...
"A vírus megtámadja, és tönkre teszi a vesét, májat, tüdőt, szívet, csak erről nincs sok szó. Ha a beteg kigyógyul belőle akkor is egy emberi roncs lesz, aki hamarosan meg fog halni valamelyik szervének elégtelensége miatt."