Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Sajnos ezek igazak. Sőt vannak akik kihívásokat tesznek közzé, mint a jeges víz őrület, hogy ki és mit nyalogat össze. Abnormálisak az emberek.
Ahogy neked, mint épeszűembernek felfoghatatlan, hogy ekkora barmok vannak, ezek az idióták meg nem hisznek abban, hogy ez a vírus őket ledöntheti.
Komoly börtönbüntetés kellene nekik, olyanok, meg akik Angliában fertőzötten leköhögték az eladót, és a vásárlókat leköpték. simán kivégeztetném, vagy életveszélyokozásért elzáratnám őket hosszú-hosszú évekre.
Hát nem tudom...
Varga Viktoruk is végig nyalogatott mindent, mutatván, hogy ő nem fél a koronavírustól...
Az angol TV tegnapesti hírei alapján is egészséges volt.
Gondolom, itthon még tudtak is vele foglalkozni VIP ellátásban is részesülhetett és mégis elment a fiatalember :/
Ráfogják, hogy egyébként is beteg volt. Mint az angliában elhunyt fiatal lány. Írják, anyagcsere zavarban szenvedett. Hát, egy laktóz v. glutén érzékenységbe nem hal bele.
Szóval csak arra jó, hogy a jónép megnyugodjon, hogy csak az öregek, meg az egyébként is súlyos betegek - akik amúgy is meghalnának - halnak bele.
Ez szerintem csak riogatás. Nem is értem, milyen ember lehet, aki ilyen videót csinál.
Ha valaki járványt akar kirobbantani, nem vírussal csinálná, mert az, amint látjuk is, konrollálhatatlan, elég gxorsan mutálódik is, szóval az elindítója se biztos, hogy megúszná.
Pláne nem ilyen piti móddszerekkel, hogy köpködés meg nyalogatás.
Ja és a tegnap elhunyt fiatalabb férfi a mai hírek szerint több súlyos betegségben szenvedett.
Tegnap még azt olvastam, hogy egészséges volt.
Próbálom rendszeresen összehasonlítani az országok grafikonjait.
Március elején kezdődött szinte mindenhol Európában, pár napos csúszással az országok között.
Olaszban már rég elszabadult, Franciaország, Németország, Ausztria, Spanyolország is cudarul áll.
Nálunk az első beteg március 4-én lett pozitív. Ha párhuzamosan nézzük, már nálunk is ezres nagyságrendnek kéne lenni.
Vagy jól sikerült elnyújtani vagy nem valósághűek az adatok.
Mindenesetre volt egy olyan reménysugár bennem, hogy mi nem feltétlenül fogjuk követni a necces országokat.
De inkább nem áltatom magam.
A másik, hogy nagyon sok felületen a kommentelők jelentős százaléka oszt meg olyan átélt januári betegségeket, amik simán fedhetnék a koronavírus okozta fertőzést. Nálunk is volt, akkor még gondolkodtam is, hogy mi a fene ez. A gyereknél például magas láz, erős elesettség, torokfájás, majd az ötödik napon visszaemelkedő láz, száraz köhögés. Háromszor vittem vissza a dokihoz, úgy köhögött szárazon, de szerencsére tiszta volt a tüdeje. Akkor a fél osztályán átment, volt aki csak lázas volt és száraz köhögés kínozta. Mi felnőttek is voltunk betegek, nálunk hagyományos nátha lázzal és egy kis száraz köhögés volt, ami hetekig tartott.
Viszont elvileg pont a gyerekeknél enyhébb, szóval ez akkor mégsem illik rá.
Mindenesetre ha a legújabb visszanyomozást nézzük (egy olasz sícentrumból hurcolták szét Európában januárban) akkor simán lehet, hogy a magyarok egy része már rég átesett rajta.
Éjjel láttam egy videó részletet a férjem fb ján. Nem néztem végig,kicsit belenéztem.
Az volt a címe hogy kik és hogyan terjesztették el a vírust, azt hiszem.
Egy öltönyös férfi ült az asztalnál. A hata mögött a magyar zászló volt.
-beszélt és olyan videókat játszottak le közben.
A liftben a nyomó gombokat köpdösték le,jól elkente rajta. Az utcán asztalokat köpködött egy nő. Ez kínában volt.
Nagy Brittaniában egy buszon egy férfi lehúzta a maszkot és a szájába nyúlt és kenté végig a kapaszkodón. A busz tele volt.
Ha tudom ma megnézem a videót,miről szól..
Ausztia: 6001 beteg.
42 🕯😔. Tegnap 31 volt.
Ámen,én nem vagyok templomba járó túlbuzgó,de minden este elmondok egy imát,mielőtt elalszom,
és eszembe jutott az ,,,Ember küzdj, és bizva bizzál,,,
annyi okos tudós van,akkor gyorsan kapják elő a tudományuk,és mi meg bizzunk bennük,
Hát igen, mondjuk csoportosan futni egy zsúfolt Margitsziget-kört, közben lihegni a levegőbe, ebben az időszakban nem túl jó ötlet.
De ha valaki egyedül, kietlen helyen fut, az teljesen más.
A futás egyébként nagyon egészséges, ebből a szempontból tök jó! :)
Szia, pont tegnap esett itt szó erről. Én is ezen filóztam.
Aztán channa írta, hogy egy betegen több tesztet is csinálnak, ez teljesen logikus, csak nekem nem jutott eszembe.
Így már jóval kevesebbre jön ki a tesztelt személyek száma.
Egyébként úgy gondolom, és hangoztatják is a hivatalos oldalakon, hogy már bárki, bárhol fertőzött lehet.
Szóval jóval többen, mint ahány gyanús eset miatti teszt készül.
Ezt igazolja az is, hogy egyre több olyan privát sztorit olvasni, ahol a tünetek egyértelműen arra utalnak, de tesztet nem csinálnak, csak maradjon otthon az illető.
Amíg kietlen helyen, hajnalban fut, addig nem veszélyes szerintem.
A vírus levegőben 3 órán át életképes, ha még járna is arra fertőzött, hajnalra már kitisztul a levegő.
Emiatt ne idegeskedj!
Egyébként otthon van?
teljesen rejtály, mit ír a hivatalos oldal mintavételnek... eleve akkreditált laboert irnak, de a hirekből mindenhonnan már szivárok ki, hogy több laborban tesztelnek, csak semmibe se számolják bele azokat
kezeld a hivatalos adatokat észak korea szintjén, és hogy bárki lehet fertőzött
Sziasztok!
Nem tudok ennyit visszaolvasni és lehet volt már téma.
Laikusként kérdezem és lehet sokan butának fognak nevezni , de elmagyarázza nekem valaki hogy ha több mint 6000 mintavétel volt abból biztosan több a megbetegedett mint 200 vmennyi .Mennyi idő még elkészül egy teszt vagy mi a menete ?