Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Bocsi, igazad van! Hát gondolom örült a győztes csapat.
Ez olyan egykapura játszós edzésnek jó volt.
Pedig ez "nálatok volt"....(ha jól tudom)
Vicces, de igazából ezt is lehet felfogni sok féle képpen. Elővigyázatosság? Figyelemfelhívás? Bohóckodás?
ez naggyon jó.
csak el kell legyinteni, hogy vírusos vagy messziről elkerülnek, vagy agyoncsapnak, egy szívlapáttal
Ne gondold, hogy bárkit felvesznek. Lehet nyápicka, vagy éppen már idősebb, valamilyen betegsége van.
„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!”
A múlthéten hallgattam egyik rádióműsorba telefonált be egy 3 diplomás több nyelven beszélő nő, hogy munkanélküli lett és mennyire megviselte a családot, pedig neki a férje dolgozik.
Egyszerűen nem talált állást magának. Mondta ezt addig, amíg a sajátbőrén nem tapasztalta nem hitte el. azt gondolta, aki akar az talál. Azt mondta már mindegy milyen munka, csak valami legyen.
Ketten telefonáltak be a műsorba, hogy foglalkoztatnák a végzettsége alapján. Külkeres volt azt hiszem.
Nehéz ám elhelyezkedni, ha valaki kiesik a munkaerőpiacról. :/
Ezt nem is értem, hogy adtak hitelt, ha tudták, hogy 76 leszel, mire lejár.
Vagy nem a te neveden van, csak te fizeted?
A tanulás rendben, de ez nem az a fajta aki valaha is tanulni akarna, szerintem nem olyan.
Dolgozni meg most nem igazán van mit. Nézem a pékségeket, ott is elküldtek embereket, panaszkodott is az egyik kis kiszolgálóm, hogy a vírus alatt nem kellettek annyian, most a "vírus végén" uannyi pénzért egyedül szolgál ki, most már látom néha ketten vannak, ahol egyébként műszakonként 3-4 eladó volt.
Én gyáva voltam ahhoz is.
De a gyerekek miatt körbe kérdeztem minden lehetséges orvost személyesen. házi gyermek, klinikai, László kórházat, az akkori ÁNTSZ védőoltásokkal foglalkozó osztályát és úgy döntöttem nem kell. A lányomnak sem adattam be a HPV-t, mindent körbejárva, nem tartottam értelmét, miközben olvastam, hogy ahol mellékhatásbejelentési kötelezettség volt, ott a kötelezőt csak ajánlottá tették, a mellékhatások miatt.