Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Nem a szóközök, hanem a sortávolságok, amik egyébként a bekezdések is;)
Lehet, hogy egyformán tanultuk a suliba;)
Nem, nem kell velem egyetérteni. De a szavaimat sem kiforgatni.
Arról írok amit látok és tapasztalok.
Ha neked más a véleményed - legyen.
Szevasz!
Unlak
Abba a bizonyos fórumba azt írtad, hogy...
Nem akarok leírni, hátha mások elfelejtették vagy nem tudnak róla.
Amiket ott írtál, az csak akkor fordulhat elő, ha valaki egy "jól" sikerült bulira sem emlékszik.
Sokan szeretnének, csak negyed annyi buliba eljutni, mint amin én mostanáig részt vettem.
Ja, örülnének annyinak a negyedének is, amennyiben 20 éveskoromig;)
Úgy beszéltek a kamaszok és mindenki problémájáról, mintha évek óta ez menne, közben nem telt még el egy év.
Bezzeg oltást senki nem akar, mert mennyivel jobb puffogni a bezártság és a korlátozások miatt.
Inkább gondolnátok arra, hogy milyen jó, hogy meg van a lehetőség arra, hogy elkerüljük az esetleges súlyos betegséget, és milyen jó, hogy van vakcina, mert azzal megoldódik ez a helyzet és bízzunk benne, már nem halnak meg sokan, nem lesznek sokan súlyos betegek, és vége lesz ezeknek a korlátozásoknak hamarosan....
És mi a jó abba, hogy ha nem emlékszel arra a baromi jó bulira?
Illetve abba, hogy akár végig mehet rajtad az egész falu és mit sem tudsz róla?
Vagy, ha a kedves haverjaid ott hagynak kihűlni, mert nincs kedvük hazacipelni?
Ez nem attól függ, hogy úrinő e valaki, bár a neveltetés biztos benne van;)
Ha valaki nem ért veled egyet, akkor csak benne lehet a hiba?
Vagy csak nem ért veled egyet?
Szerinted a kamaszoknak csak a pia hiányozhat. Ez nem őket minősíti, hanem téged.
Próbáltál belegondolni, milyen kamaszkoruk van így?
Az oktatás sokkal szarabb, mint a hagyományos, a szocializáció is hiányosabb, és nem látni a végét.
Oké, szerinted ez így jó, ebben nem fogunk egyetérteni.
És nem azért, mert fájna valami, egyszerűen csak más a véleményem.
Nyájimmunitás?
Bárcsak kiterjedne arra is, hogy egyesek tisztába legyenek az alapvető higiéniás ismeretekkel;)
Egy jó buli nem arról szól, hogy az ember belövi magát vagy leissza magát majd maga alá hányva fetreng 3 napig a mocsokba.
Egy jó buli teljesen másról szól.
Pedig abban az ominózus fórumban én voltam az egyetlen, aki nem mondta, hogy igénytelen vagy;)
Na mindegy is.
A csordaszelem beindulni látszik:DDDD
Nem a saját kamaszkoromról beszélek, hanem arról, amit ma látok.
Többek közt azt is, hogy ma (és úgy általában) minden szavamba igyekszel belekötni.
Mi fáj?
Jó kamaszkorod lehetett, ha ivás és hányás jut eszedbe róla. Nagyon ügyes vagy, vagy csak igénytelen, hogy neked bármi jó.
Te a nyugdíjas idősávot is védted, pedig még a kormány is hamar rájött, hogy értelmetlen.
Tudom, minden úgy jó, ahogy, van. Mármint neked, más meg kit érdekel.
A barátokkal lehet találkozni, csak nem "beülni".
Decemberben 4 barátommal találkoztam a rakparton, termoszban tea (bélelve) sétáltunk, dumáltunk.
Sőt! Utaztam is!
Sajnálom, ha a tied csak a túlélés!
kamaszok? Ja, tudom miért. Nyolc után nincs kocsma, nem lehet az utcán hányni hajnalban.
Ha jól számolom, tescoban már 3 éve nem voltam, plázában meg vagy 2 éve nem tettem be a lábam. Nem vonz az a "kultúrkörnyezet".
Előfordult velem is, hogy nem voltam még itthon nyolckor, de megoldom, nem hőbörgök.
Biztosan van benne valami, ha más országok is követik az éjszakai kijárási tilalmat. Nem magyar találmány.
Neked az élet a túlélésről szól?
Nincsenek színházi előadások, nálunk mozi se, nem lehet beülni sehova barátokkal.
Ez főleg a kamaszoknak rossz, gondolom, tudod miért.
Oké, ezek neked nem hiànyoznak, hiszen a Tesco nyitva, sőt, plázàba is mehetsz.
Egyébként volt olyan intézkedés, amivel nem értettél egyet?