Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Konyhai praktika fórum

Konyhai praktika (tudásbázis kérdés)


20. Napsugár8 (válaszként erre: 19. - Bless the child)
2021. júl. 21. 19:04
Igaz! Úgy emlékeztem, hogy salátához keresi a gépet. De akkor ott van a zöldség daraboló, ahhoz az is jó, vagy egy nagyobb kés, amivel feldarabolja, ha már reszelni nem akar. Kívánom, hogy ennél nagyobb gondja sohase legyen. :))
19. Bless the child (válaszként erre: 17. - Napsugár8)
2021. júl. 21. 18:54
Káposztás tésztához nem szelni kell a káposztát. Az a káposzta saláta
2021. júl. 21. 18:52
Nekem van, de mire összerakom, szétszedem, majd elmosom, addigra lereszelem hagyományos módon
17. Napsugár8 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 21. 18:43

Mert szerintem nincs is ilyen gép. Ami létezik zöldség daraboló, az sohasem fogja a káposztát olyan szép vékonyra szelni, csak felszecskázza.

Most még az jutott eszembe, hogy esetleg az élelmiszer üzletek által használt szeletelőgép, amivel felvágottakat szelnek. Az esetleg alkalmas lehet rá.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Globus)
2021. júl. 18. 16:38
Ilyenem is van. Ezek szerint erre nem nagyon használ senki valamilyen elektromos kisgépet.
15. globus
2021. júl. 18. 10:56
Google: "4 oldalú reszelő". Éppen ezt az oldalát mutatja többnyire.
14. Bless the child (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2021. júl. 17. 12:30
Kimoderálták a reszelőt?😂😂😂😂
2021. júl. 17. 12:28
Megveszem reszelten a piacon.
2021. júl. 17. 11:44
Még esetleg az uborka szeletelőt tudnám ajánlani, biztosan szép vékonyra szeli.
11. Napsugár8 (válaszként erre: 6. - Alessandro)
2021. júl. 17. 11:43
Csatlakozok. Egyszerű és nagyszerű.
10. 3258ed2e1f (válaszként erre: 6. - Alessandro)
2021. júl. 17. 11:13
Igen, én is így csinálom. Gyorsan megvan így is.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2021. júl. 17. 10:35
Kár, hogy nem látom, kíváncsi lettem volna rá.
2021. júl. 17. 10:34
Most lettem kész, a nokedliszaggató nyert:)
7. Bichi (válaszként erre: 2. - Forrest2010)
2021. júl. 17. 10:22
Azt hittem, hogy ez saját találmányom, én szinte mindent azzal reszelek, még a sonkát is a pizzára :)
6. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 17. 10:16
Én nem használok reszelőt, mert nem szeretem. Mindig kisebb cikkelyekre vágom a káposztát és egy nagyobb, de nagyon éles késsel vékonyan felszeletelem. Először hosszában, majd keresztben is néhányszor. 😀
2021. júl. 17. 10:03

Köszi a törlést.

Pedig linkeltem is, hogy mivel.

2021. júl. 17. 10:01
Fém reszelőn na.
2021. júl. 17. 10:01
Aha, fémreszelőn!
2. forrest2010 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. júl. 17. 09:56
... én a nokedliszaggató hátulját használom káposztát reszelni / persze nem az új káposztát , csak a tömör őszit-télit , de még amíg tart tavasszal az öreg káposzta , pirítok néhány dobozzal a fagyasztónak is :) /
2021. júl. 17. 09:38
Ki, mivel reszeli le a káposztás tésztához a káposztát? Van már mindenféle elektromos kütyüm is, de a vége mindig az lesz, hogy a legegyszerűbb fém reszelőn fejezem be.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook