Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban recept

Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban recept

Elkészítési idő 100 perc

A Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban hozzávalói:
Kb 75 dkg burgonya
25 dkg füstölt kolbász
15 dkg sajt
30 dkg zöldborsó
3 tojás
2,5 dl tej

bors
szerecsendió


A Kolbászos burgonyafelfújt, római tálban elkészítési módja:
Burgonyát kolbászt felszeleteljük,és a reszelt sajt 2/3ad részével, zöldborsóval,a tálba rétegesen lerakjuk.Minden réteget sózzuk!Tejet a tojásokkal felverjük,sóval borssal szerecsendióval izesítjük,és az ételre öntjük.Tetejére szórjuk a maradék sajtot.Rátesszük a tetejét és kb. 1.30 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kolbászos burgonyafelfújt, római tálban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook